Tech

De beste prijs/kwaliteit smartphones van Samsung en Apple van dit moment

De smartphone is de afgelopen jaren een basisvereiste voor de uitrusting van een succesvolle ondernemer geworden. We bellen er niet alleen meer mee maar we runnen hele bedrijven vanaf dat kleine apparaatje. Investeren in de juiste smartphone zoals de Samsung a53 5g is dan ook belangrijker dan ooit. Veel ondernemers zijn druk en kiezen voor het laatste model dat op de markt is gekomen wanneer zij een nieuwe smartphone nodig hebben. Dit is echter lang niet altijd de meest slimme keuze. Technische voordelen van de laatste verschenen variant zijn vaak maar gering en de kosten disproportioneel hoog. In tijden dat we misschien wel prijsbewuster zijn dan ooit, is het ook aan te raden voor je zakelijke smartphone eens verder te kijken dan de usual suspects. Aangezien veel mensen toch gehecht zijn aan één van de twee grote merken op de markt van dit moment, zijn hier de beste deal voor zowel Apple als Samsung uitgelicht.

Apple’tje voor de dorst

Wie wel een hoge kwaliteit smartphone wil en gebruik wil blijven maken van het IOS besturingssysteem kan niet anders dan voor een Apple telefoon te kiezen. Apple staat niet bepaald bekend om het feit dat het voordelig is. Toch zijn er wel manieren te bedenken waarmee een nieuwe Apple telefoon aanschaffen aantrekkelijker wordt. De truc hierbij is om niet te gaan voor de laatste release, zoals nu de iPhone 14, maar voor een net oudere variant. Kies op het moment van lancering dus voor een net oudere iPhone en je bent verzekerd van hoge kwaliteit maar geen hoge prijs. Een iphone 12 kopen is op dit moment dan ook een slimme keuze. Topkwaliteit tegen een gereduceerd tarief.

Apple’tje voor de dorst

Samsung doet mee

Naast de mensen die verslingerd zijn aan IOS zijn er ook echt Android liefhebbers. Nu vinden we dit besturingssysteem op meerdere smartphones, maar wanneer je voor safe wilt gaan zul je al snel bij Samsung uitkomen. Ook hier hoef je niet voor de meest bekende variant te gaan, maar kun je ook bijvoorbeeld voor de Samsung a53 5g kiezen. Een toestel met maar liefst vijf camera’s, groot scherm en een prachtige look. Kijk ook eens vooral naar de verschillende kleuren waarin hij verkrijgbaar is.

Kortom, een smartphone is vandaag de dag een eerste levensbehoefte geworden. Zeker als ondernemer of ZZP’er. De toename aan het aanbod op de markt heeft er echter ook voor gezorgd dat er al mooie, kwalitatief hoogwaardige én voordelige opties van de bekende merken op de markt zijn.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close