Tips

4 bestemmingen waar jij heen kan met je collega’s

Als het om teambuilding gaat denken veel mensen aan een personeelsuitje van één dag. Maar teambuilding is meer dan dat! Zo zijn personeelsreizen een trend in stijgende lijn. Door meerdere dagen in een onbekende omgeving tijd door te brengen met je collega’s creëer je een ontspannen en informele sfeer.  Als de teambanden versterkt worden, heb je hier heel veel gunstige gevolgen van, zoals bijvoorbeeld positieve invloeden op je bedrijfsdoelen. Edgeplore is een bedrijf dat personeelsreizen organiseert en begeleidt in zowel het binnen- als het buitenland. Vraag hier het Edgeplore magazine aan, of lees verder over 5 bestemmingen om inspiratie op te doen:

IJsland

Voor een onvergetelijk avontuur kun je besluiten de dagelijkse sleur te doorbreken en de banden te versterken te midden van de adembenemende schoonheid van IJsland. Onder het noorderlicht ontstaan niet alleen magische herinneringen, maar ook een hernieuwde teamgeest. Het ruige landschap dient  als het perfecte decor voor teambuilding activiteiten, waarbij obstakels overwonnen worden en successen worden gevierd. De warme natuurgebieden dienen als de ideale setting voor informele gesprekken en het beter leren kennen van je collega’s. Een personeelsreis naar IJsland is niet alleen een ontsnapping aan de routine, maar ook een investering in de samenhang en efficiëntie van een team, waardoor een team geïnspireerd en verfrist terugkeert naar het dagelijkse werk.

Valkenburg

Valkenburg

Wat dichter bij huis zijn er ook talloze mogelijkheden. Waaronder ook het pittoreske Valkenburg. De rijke geschiedenis en knusse sfeer creëren de perfecte achtergrond voor het versterken van de teambanden. Tussen de mergelgrotten, historische kastelen en de sfeervolle straatjes is er genoeg aanbod aan teambuilding activiteiten. Leer angsten te overwinnen door samen met collega’s van 35 meter hoogte naar beneden te tokkelen of werk bijvoorbeeld samen met collega’s tijdens een expeditie door te grotten. Na een hele dag met teambuilding bezig te zijn is er voldoende tijd om te ontspannen. Overnacht bijvoorbeeld in een luxe château met wellness of een prachtig hotel, van alle gemakken voorzien, in het centrum van Valkenburg. 

Valkenburg is dus niet alleen een pittoreske bestemming, maar ook de ideale omgeving om de teamgeest te versterken en nieuwe energie te brengen.

Spanje

De vitamine D wat meer opkrikken in je team? Dan is Spanje een perfecte bestemming! Temidden van de bruisende cultuur en adembenemende landschappen is er ruimte om nieuwe perspectieven te ontdekken en het ontstaan van spontane gesprekken. Van het proeven van lokale lekkernijen tot het navigeren door de bergen tijdens de Caminito del Rey hike, de reis biedt niet alleen fun, maar ook waardevolle leermomenten. De Spaanse charme werkt als een stimulans voor creativiteit en samenwerking, waardoor een team geïnspireerd en met een vernieuwd gevoel van verbondenheid terugkomt op kantoor.

Zuid-Afrika

Wil je naar een mega unieke bestemming? Een plek met de meest diverse activiteiten? Dat is precies het programma in het adembenemende Zuid-Afrika .Omringd door de majestueuze landschappen en de diverse culturele rijkdommen van het land, ontdek je nieuwe dimensies van samenwerking. Van het doorkruisen van wilde natuurgebieden in jeeps tot het gezamenlijk proeven van de rijke lokale keuken, Zuid-Afrika is een bron van inspiratie. Daarnaast zorgen de relaxte overnachtingen in lodges voor een fijne en ontspannen sfeer binnen het team. Een reis naar Zuid-Afrika is niet slechts een avontuur; het is een bron van inspiratie die teamrelaties verdiept en het zorgt voor verhalen en herinneringen binnen het team die naverteld en besproken worden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close