BusinessOnlineTips

Een goede website maak je niet zelf

Tenzij je websitebouwer van beroep bent, is de kans klein dat je zelf een goede website voor je bedrijf kan maken. Het is echt een vak, en niet iets dat je even snel in elkaar zet. Presence, aanwezig zijn op internet, is belangrijk. Maar lang niet meer voldoende! Om een site te realiseren die een bedrijf vooruit kan helpen, moet er goed worden nagedacht over niet alleen de inhoud, maar ook de vindbaarheid van de site zelf. Want hoe zorg je ervoor dat je site bezoekers niet alleen biedt wat zij verwachten, maar ook dat zij hem kunnen vinden via een zoekmachine?

Een echt goede site? Daar heb je hulp bij nodig

Al zijn er tegenwoordig genoeg softwareprogramma’s of online tools waarmee je in een handomdraai een eigen website in elkaar kunt zetten, dat betekent nog niet dat iedereen ook echt een goede website kan maken. Een website is leuk, maar een slechte website is feitelijk nutteloos. Zonder de juiste kennis over het gedrag van bezoekers, wat wel werkt en wat niet, zonder te weten wat bezoekers eigenlijk op jouw site verwachten aan te treffen en hoe je site kan bijdragen aan je bedrijf, kun je net zo goed geen website maken.

Professionele hulp inschakelen is vrijwel altijd een goed idee, zeker als je er echt werk van wilt maken. Alleen zo krijg je een website die aan alle moderne eisen voldoet, op ieder scherm goed werkt en niet alleen aansluit bij wat jij graag wilt laten zien, maar ook bij wat de bezoeker graag aan zou willen treffen. De perfecte basis voor een succesvolle website, zeker als je er vervolgens ook nog eens wat bezoekers naartoe weet te trekken.

Een echt goede site Daar heb je hulp bij nodig

Betere resultaten in zoekmachines

Met de groei van het internet zijn zoekmachines steeds machtiger geworden. Zij bepalen feitelijk wat men te zien krijgt als er een bepaalde zoekterm wordt ingevuld. De meest relevante resultaten, zou je zeggen. En dat klopt. Alleen moet jij die zoekmachine wel goed laten zien dat jij bij bepaalde zoektermen heel relevant bent.

Een goede linkbuilding agency kan je hierbij helpen. Hier kunnen zij precies analyseren welke zoektermen voor jouw site het meest relevant zijn. Ze helpen je om deze op een goede manier op je site terug te laten komen, maar ook door vanaf andere sites precies op deze zoekterm linkjes naar jouw site te plaatsen. Dat is namelijk wat linkbuilding is. Door deze linkjes wordt je site een stuk beter opgepikt door zoekmachines, en wordt deze al snel als relevanter gezien. Het gevolg? Een hogere positie in de zoekresultaten, en daarmee een grotere kans op meer bezoekers.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close