MarketingOndernemenTips

5 nuttige promotieartikelen om te laten bedrukken en weg te geven

Pennen, aanstekers, kalenders… het zijn allemaal zaken die tot in den treure door bedrijven zijn uitgedeeld als promotieartikelen. Vaak wordt bij die investering niet voldoende nagedacht over wat voor promotieartikelen nu eigenlijk succes kunnen hebben bij de ontvanger. Die moet er immers iets aan hebben of iemand kennen die er iets aan heeft. We zetten 5 nuttige promotieartikelen op een rijtje.

Coronaproof sleutelhangers

Wat is een coronaproof sleutelhanger nu weer? Dat is een sleutelhanger die de gebruiker in staat stelt om iets te bedienen zonder het te hoeven aanraken. Je weet in deze tijd immers nooit welke bacteriën er op een deurklink, pinapparaat of liftknop zitten. Een zogenaamde metalen ‘safe touch’ haak aan de sleutelbos zorgt ervoor dat de ontvanger van zo’n sleutelhanger overal buiten de deur de overdracht van het coronavirus op zichzelf via aanraking kan voorkomen. Uiteraard kun je zulke sleutelhangers laten bedrukken.

Mondkapjes

Waar de coronaproof sleutelhanger optioneel is, zijn mondkapjes op verschillende plekken een must. Ook daar kun je handig op inspelen. Iedereen heeft immers stoffen mondkapjes nodig, want na ieder gebruik moeten ze de was in en dan is toch wel erg fijn als je gewoon winkels of de bus in kon zonder te moeten wachten tot je enige mondkapje droog is. Uiteraard laat je de mondkapjes bedrukken met het logo van jouw bedrijf, zodat gebruikers wandelend reclame maken voor jouw bedrijf op (relatief) drukbezochte plekken.

Paraplu’s

Een (extra) paraplu komt altijd van pas. Ze gaan nog wel eens kapot of raken kwijt. Daarnaast heeft vooral de jongere doelgroep er vaak zelf geen, waardoor het hartstikke handig geschenk is voor de uitzet. Als het regent vindt men het doorgaans vooral belangrijk om droog te blijven, en dat kan ook onder een paraplu met jouw bedrijfslogo erop. Ondertussen is de gebruiker een wandelende reclamezuil voor jouw bedrijf. Een win-winsituatie dus!

Nuttige promotieartikelen om te laten bedrukken en weg te geven

Sleutelhangers met oplaadkabel

We zijn allemaal erg gehecht aan onze smartphone en lichtelijk in paniek wanneer de batterij begint leeg te raken. Dan is het fijn als je op het werk, op school of ergens op bezoek je telefoon even kunt opladen aan een computer of met behulp van andermans adapter. Maar dan moet je wel een passende kabel bij je hebben. Laten er nu sleutelhangers met een oplaadkabel voor smartphones bestaan die je kunt laten bedrukken en weggeven. Die verdwijnen zeker niet in de prullenbak, want daar zijn ze veel te praktisch voor.

Bedrukte winkeltassen

Een tas komt altijd van pas, en zeker een herbruikbare, duurzame tas. Plastic tasjes zijn steeds minder vanzelfsprekend, omdat ze nu eenmaal niet goed voor het milieu zijn. Daarom nemen steeds meer mensen hun eigen, stoffen tas mee wanneer ze boodschappen gaan doen of gaan winkelen. Die tas, die op drukbezochte plekken wordt gebruik, kan een tas met jouw bedrijfslogo erop zijn. Voeg daar nog een kreet over duurzaamheid aan toe, en je hebt meteen aan je eigen groene imago gewerkt.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer handige objecten te bedenken waarmee je succes zou kunnen hebben als je ze laat bedrukken en vervolgens weggeeft. Twee criteria zijn daarbij cruciaal: de kwaliteit van het product moet in orde zijn en mensen moeten er behoefte aan hebben. Is dat in orde, dan heb je een hit!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close