BusinessOndernemen

Waarom je als ondernemer voor shortlease moet kiezen

Het leasen van auto’s is onder ondernemers al jarenlang enorm populair. Waar je als ondernemer kunt kiezen voor een private of financial lease, is ook shortlease een goede mogelijkheid. Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte tijd. Deze vorm van leasen heeft voor een ondernemer meerdere voordelen. Waarom je als ondernemer voor shortlease moet kiezen? Wij zetten hieronder wat goede redenen op een rij!

Korte looptijd

Een van de grootste voordelen van shortlease voor ondernemers is het feit dat je hierbij een korte looptijd hebt. Dat betekent dat je niet voor jarenlang aan een lange looptijd vast zit. De minimale huurperiode is vaak één maand. Als je als ondernemer voor een korte periode een auto nodig hebt, is dit dus ideaal. Bovendien is het fijn dat je bij shortlease vaak de mogelijkheid hebt om dagelijks op te zeggen indien de minimale leasetermijn voorbij is. Heb je de auto dus na een maand niet meer nodig? Dan kun je heel simpel opzeggen en zit je verder nergens aan vast. Een aanbieder waar je zeker een kijkje kunt nemen als je hier als ondernemer interesse in hebt, is Shortlease123. Hier kun je jouw auto leasen voor een scherp all-in tarief.

Veilig de weg op

Waarom je als ondernemer ook voor shortlease moet kiezen, is omdat je met zo’n leasecontract veilig de weg op kunt. Vaak zijn er veel verzekeringen inbegrepen, waardoor je hier zelf niet achteraan hoeft te gaan. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een allriskverzekering, ongevallenverzekering, onderhoud en reparatie, motorrijtuigenbelasting en hulp bij pech. Dat jouw leaseauto goed verzekerd is, kan jou een fijn en veilig gevoel geven. Je kunt zo zonder zorgen de weg op!

Geen grote investering in één keer

Nog een mooi voordeel van een zakelijke shortlease voor ondernemers is dat je hierbij geen grote investering in één keer hoeft te doen. Als je als ondernemer zelf een auto zou willen kopen, is dit uiteraard wel het geval. Het is dan ook fijn dat dit bij shortlease niet nodig is en je gewoon iedere maand een bepaald bedrag betaalt. Dit zorgt voor meer overzicht, want je weet goed waar je financieel aan toe bent.

Ruime keuze

Ruime keuze

Een andere redenen om voor shortlease te kiezen als ondernemer, is omdat je een ruime keuze hebt in auto’s. Er zijn auto’s van diverse topmerken en je kunt hierbij dus echt kiezen voor een auto die aan je wensen voldoet. Iets oudere modellen of de nieuwste modellen: met shortlease is veel mogelijk. Doe vooral even onderzoek naar wat er allemaal wordt aangeboden om te kijken naar wat je wel en niet wilt.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er dus meerdere redenen om als ondernemer voor shortlease te kiezen. Als je binnenkort een auto nodig hebt voor een korte tijd, voor bijvoorbeeld een project in binnen- of buitenland, dan is shortlease zeker iets waar je over na kunt denken. Je bent flexibel, zit nergens voor een lange tijd aan vast, kunt veilig de weg op, hoeft geen grote investering te maken en kunt kiezen uit de mooiste modellen. Van shortlease kun je veel profijt hebben als ondernemer, dus houd dit zeker in je achterhoofd als je voor een korte termijn een auto nodig hebt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close