BranchesBusinessOndernemenTipsTrends

Kerstpakketten trends van 2021

Het is weer bijna zo ver, de decembermaand is in aantocht. Hoogste tijd dus om eens over kerstpakketten voor 2021 na te gaan denken. Je wilt natuurlijk wel voorkomen dat je straks misschien achter het net vist, zeker met de wereldwijde vervoers,- en leveringsproblemen. Wil je weten wat de laatste trends zijn op het gebied van kerstpakketten? Neem dan zeker even deze blog door. Hierin vertellen we wat er absoluut in die mooie doos met cadeau’s aan het einde van 2021 hoort te zitten.

Zorg voor afwisseling

Een van de meest belangrijke zaken bij het kiezen van een kerstpakket is dat je zorgt voor afwisseling. Niets werkt zo demotiverend voor een medewerker als een mooie doos openmaken en daarin precies dezelfde items en producten aan te treffen als vorig jaar. Overhandig dus niet twee jaar op rij hetzelfde pakket maar zorg voor afwisseling. Om te voorkomen dat je je misschien vergist of dat je niet meer weet wat je vorig jaar gegeven hebt, is één van de kerstpakketten trends van 2021 het zogenaamde eigen keuze kerstpakket. Hierbij krijgen de medewerkers een inlogcode om binnen een bepaald budget zelf cadeau’s uit te kiezen. Neem van ons aan dat je medewerkers zich hierdoor zeer gewaardeerd voelen en dit voor een hoge tevredenheid zorgt.

Er op uit

Iets wat we met zijn alleen lang hebben moeten missen, was op vakantie en er op uit gaan. Gelukkig kan dit allemaal (zei het met enige beperkingen) weer. Eén van de belangrijkste kerstpakketten trends van 2021 is het thema vakantie, andere landen of er op uit, het is maar net hoe je het wilt noemen. Zo kun je bijvoorbeeld een handbagagetrolley of een rugzak vullen met heerlijke gerechten uit andere landen. Zo komen je medewerkers niet alleen in de vakantiestemming, ze houden er ook nog eens iets aan over wat ze gedurende het komende jaar met liefde en plezier zullen gebruiken.  

Duurzaam kerstpakket

In de huidige tijd kun je als organisatie zeker niet achterblijven op het gebied van duurzaamheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat één van de kerstpakketten trends ook dit jaar weer het thema duurzaamheid heeft. Met een duurzaam kerstpakket help je niet alleen het milieu, maar laat je je medewerkers en relaties ook zien dat je veel waarde hecht aan duurzaamheid. Denk aan een pakket met producten van duurzame materialen zoals bamboe, kurk of rPET.

Goed gevulde en luxe kerstpakketten

Niet alleen 2020 is een uitdagend jaar geweest, 2021 deed er bijna niet voor onder. Ook dit jaar is voor iedereen een zeer uitdagende tijd geweest en misschien nog wel. Des te meer reden om extra groot uit te pakken en je medewerkers zo bijvoorbeeld te bedanken voor de flexibiliteit het afgelopen jaar. Daarom is een goed gevuld kerstpakket een trend die in 2021 verder zal doorzetten net als de wens om luxe kerstpakketten uit te delen.

Gezelligheid en ontspanning

Als we ergens last van hebben gehad in 2021 is het wel stress. Stress omdat de scholen weer eens dicht waren en je medewerkers thuis moesten zien hoe ze alle ballen hoog hielden. Stress of het bedrijf deze crisis wel zou overleven en iedereen zijn baan wel zou kunnen behouden en ga zo maar door. Veel mensen snakken in deze tijd dan ook naar gezelligheid en ontspanning. Niet verwonderlijk dus dat deze kerstpakketten dit jaar een ware hype zijn. Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten met een lekker warme deken om op de bank weg te kruipen, een leuk gezelschapsspel of cadeausets met bijvoorbeeld een vuurkorfje waarbij je heerlijk kunt ontspannen en weg kunt dromen. Met welke kerstpakkettentrend verras jij je medewerkers dit jaar? Of ben je misschien wel een trendsetter?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close