Business

Servies of glazen laten bedrukken

Ben jij als ondernemer op zoek naar een unieke, subtiele en toch effectieve marketingmethode? Laat dan je servies of glazen bedrukken. Je maakt op deze manier subtiel reclame voor jouw bedrijf. Bovendien straal je hiermee professionaliteit uit. En het aanbod glazen en servies dat je kunt laten bedrukken is ook nog eens heel groot. Zo kun je altijd kiezen voor een product dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Bedrukt servies op kantoor

Bevindt jouw bedrijf zich in een mooi kantoor? Dan zal je waarschijnlijk met enige regelmaat zakenrelaties over de vloer krijgen. Het schenken van een kopje koffie is iets dat gegarandeerd zal gebeuren. Koffie wordt immers bij heel veel formele en informele momenten gedronken. Hoe leuk zou het zijn als je dit koffiemomentje kon benutten voor een effectieve marketingtoepassing? Je kunt de koffie aanbieden in een mok die past bij de huisstijl van jouw onderneming. Je kunt het logo op het kopje laten drukken. En daarnaast is het mogelijk om de bedrukte kop en schotels in een specifieke kleur te bestellen. Bovendien heb je de keuze uit kopjes in verschillende vormen en maten. Zo is er altijd een kopje die past bij hetgeen jij met je onderneming wilt uitstralen.

Bedrukt glaswerk in de horeca

Bedrukt glaswerk in de horeca

Bedrukte koffiekopjes zijn leuk als jouw bedrijf zich in een kantoorpand bevindt. Maar er zijn ondernemingen waarbij de bedrukking van glaswerk effectiever zal zijn. Neem bijvoorbeeld de horecaondernemer. In deze branche is bierglazen bedrukken een slimme zet. Mensen maken op een zonnige dag een foto van hun verfrissende glas bier op het terras. Deze foto verspreidt zich vervolgens over sociale media. En wanneer jouw logo op het glas staat, zal dit een gratis vorm van reclame zijn. Zo zie je dat ondanks dat een bedrukking een kleine investering is, het een groots effect heeft. Uiteraard zullen ook de klanten op het terras de bedrukking zien en waarderen. Het bedrukken van jouw glaswerk is dus simpelweg een effectieve marketingactie.

Servies met een lange levensduur

Jouw logo dat zich op al het servies bevindt, klinkt leuk. Maar is dat het ook nog na een of enkele wasbeurten? Absoluut! Het servies dat gebruikt wordt is gemaakt van porselein. Dit betreft een sterk en krasbestendig materiaal. Je hoeft je geen zorgen te maken over een eventuele vervaging van de bedrukking na een wasbeurt. Er wordt bij de bedrukking gebruik gemaakt van de zeefdruktechniek. De bovenste laag van het porselein gaat hierbij openstaan waardoor de bedrukking er goed in kan trekken. De bovenste laag sluit zich vervolgens weer waardoor het servies, krasbestendig en vaatwasser bestendig is.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close