Financieel

Waarom beleggen in crypto juist nú interessant is!

Investeren in crypto, specifiek in Bitcoin, heeft de laatste maanden weer een vlucht genomen. Een groeiend aantal Nederlanders die geld achter de hand hebben, kiezen ervoor om dat geld te beleggen in crypto en gebruik te maken van advieswebsites als Smart Options, een telegram crypto signal programma dat bekendstaat als een van de beste signals die er is. De groeiende populariteit van investeren in Bitcoin en crypto heeft te maken met diverse factoren. Waarom is beleggen in crypto op dit moment zo interessant? En waarom zou je geld stoppen in cryptomunten als Bitcoin, Litecoin, Ripple of Ethereum?

Nieuwe manieren van rendement halen

De coronacrisis in 2020 heeft er in Nederland voor gezorgd dat er ruim 300.000 banen verloren zijn gegaan. Mensen met kapitaal die in deze situatie zijn beland, zijn op zoek gegaan naar nieuwe manieren van rendement halen. Deze ontwikkeling zien we niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Waar de Bitcoin in april 2020 nog zo’n 4800 euro waard wordt, is die waarde inmiddels verdrievoudigd naar ruim 15.000 euro in december 2020. En dat betekent dat er flinke rendementen kunnen worden behaald, zeker als je als investeerder gebruikmaakt van goede online Telegram Crypto Signals die te vinden zijn bij Smart Options.

Bij deze crypto signals kun je leren en ontdekken hoe de crypto signals werken. Dit is enorm handig om winst te maken. Ook als je goed het Bitcoin nieuws volgt is er genoeg te vinden over crypto signalen, wanneer je Bitcoin moet verkopen en kopen.

Digitale munten zijn schaars

Digitale munten zijn schaars

Een goed argument om nú in te stappen in de cryptomarkt, is de schaarste van digitale munten. Vrijwel alle crypto, zoals Bitcoin, Reddcoin, Stellar of Dash, zijn in beperkte voorraden beschikbaar. Als er meer digitale currencies er verhandeld en gekocht worden, wat momenteel zo is, dan wordt de voorraad kleiner en vliegt de waarde van crypto omhoog. Door slim in te spelen op dit gegeven, kun je op termijn flink geld verdienen met crypto’s. Heb je geld achter de hand, beleg dan in een aantal cryptomunten (spreiden van je investering is het veiligste) en heb dan geduld. Want de koersstijgingen komen vanzelf!

Investeren in crypto’s is veilig én niet moeilijk

Veel mensen schrikken een beetje terug van crypto-investeringen door verhalen in de media dat er wallets met crypto’s gestolen kunnen worden door internetcriminelen. Dit kan, als je als investeerder geen gebruikmaakt van een veilige crypto exchange. Tegenwoordig zijn er gelukkig tal van veilige platforms waar je een versleutelde wallet krijgt om je cryptomunten veilig in te kunnen bewaren. Voor deze bemiddeling betaal je een kleine fee van enkele procenten, maar die vergoeding garandeert je wel dat je geïnvesteerde geld veilig is. Een platform waar je veel informatie kunt vinden over deze cryptocurrency is SmartOptions.io.

Neem daarom geen risico en zet je geld en investeringen weg bij een betrouwbare exchange.

Een ander voordeel van crypto-exchanges is dat het handelen in crypto’s eg gemakkelijk is. Exchanges bieden vaak tientallen soorten crypto aan, die je via het platform met een paar klikken op de knop kunt inkopen en bewaren. Stijgt de koers, dan verkoop je een deel van de voorraad (of alles) en kun je zonder al te veel moeite mooie winsten maken.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close