BusinessOndernemenTips

Slimme relatiegeschenken

Natuurlijk wil je in beeld blijven bij je klanten. Wellicht wil je ook wat meer aandacht van klanten die je minder vaak spreekt. De truc hierin is om je bedrijfsnaam of logo vaak in beeld te laten komen. Misschien hebben zij jou vandaag niet nodig, maar morgen wel. Als je het hele jaar door subtiel de aandacht op je bedrijf weet te richten, is jouw bedrijfsnaam top of mind wanneer de vraag naar jouw dienst toeneemt. Het is daarom verstandig om hier goed over na te denken.

Verschillende relatiegeschenken

Het subtiel naar voren laten komen van jouw naam is een hele kunst. Vaak doen bedrijven dit aan het van het jaar, rond kerst. Pak juist eens uit tijdens andere feestdagen. Een goed moment voor een relatiegeschenk is het moment dat jouw relatie zelf iets te vieren heeft. Bijvoorbeeld een jubileum. Heb je zelf een mooie mijlpaal bereikt? Deel het en stuur een relatiegeschenk. Het is daarin belangrijk om een passend geschenk te kiezen. Ook raden we aan om een gadget te kiezen dat je relatie dagelijks kan gebruiken. Zo weet je zeker dat het vaak zichtbaar is. Kies je een datum in het najaar om een relatiegeschenk te sturen? Overweeg dan een paraplu met je logo erop. Een ouderwetse balpen doet het ook altijd goed. Je kunt ten slotte nooit genoeg pennen hebben. Hetzelfde geldt voor notitieblokken, super handig. Van doppers tot kantoorklok en van keycords tot koffiemok. Er zijn veel verschillende geschenken waar jij jouw relatie blij mee maakt.

Relatiegeschenken

Gratis logoservice

Een relatiegeschenk scoort 15 tot 50% hoger dan een massamedium, als televisie. Het is een zeer effectieve manier van promotie. Het is dus voor te stellen dat de afbeelding of logo op het relatiegeschenk van goede kwaliteit moet zijn. Om deze reden gebruiken diverse partijen vectorbestanden voor het bedrukken van logo’s en andere afbeeldingen. Gaat er bij jou geen belletje rinkelen bij vectorbestand? Dat is in veel gevallen geen probleem. Er zijn diverse partijen die een gratis logoservice aanbieden waar de designers jouw bestand omzetten. Hierdoor verandert je logo niet in ‘korrels’ als je inzoomt en blijft hij altijd haarscherp! Wanneer je benieuw bent hoe jouw afbeelding eruit ziet op een relatiegeschenk, kun je vaak een drukvoorbeeld aanvragen. Zo weet u altijd wat u kant verwacht!

Online bestellen

Een geschenk dat je aan een zakenrelatie geeft moet natuurlijk wel van hoogwaardige kwaliteit zijn. Als dit niet het geval is, belandt het cadeau zo de prullenbak in en dat is zonde. Kijk dus goed naar de aanbieder van de relatiegeschenken. Een voorbeeld van een betrouwbare leverancier is Maxilia. Zij hebben een ruim aanbod relatiegeschenken die allemaal te personaliseren zijn. Ook fijn om te weten: bij hen ben je verzekerd van een snelle levering! Waarmee ga jij jouw relatie met je klanten versterken?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close