Business

Stijlvol gekleed naar je werk: 6 tips

Niet alleen de dames maar ook de mannen willen natuurlijk stijlvol gekleed op de werkvloer verschijnen. En hoe kleed jij jezelf als stijlvolle man? Juist, met deze tips!

1. Gebruik de juiste accessoires

Accessoires zijn key! Of het nu een mooie zijden sjaal is, een stropdas, een strik of een geweldig hip horloge. Waar de zakelijke kleding wat simpel en onpersoonlijk kan zijn, zijn accessoires de ideale manier om jouw persoonlijke smaak uit te drukken. Dit Michael Kors horloge heren bijvoorbeeld: een geweldig stijlvol en daarnaast ook super praktisch horloge. Ben je op zoek naar een andere stijl? Dan kun je ook merken en designs als de Seiko Astron aan je outfit toevoegen. Horloges en andere accessoires zijn een echte must om iedere stijlvolle outfit persoonlijk te maken.

2. Kies voor tijdloos

Hoewel trends hartstikke leuk zijn (en soms zelfs de moeite waard zijn), is het een stuk makkelijker en stijlvoller om jezelf tijdloos te kleden. Denk aan tijdloze items zoals een mooi slim-fit model jeans, een wit overhemd en een goed jasje. Dit soort tijdloze items vormen de basis van de stijlvolle werk outfit.

3. Focus op schoenen

Bij iedere outfit hoort een ander paar schoenen, en een man mag dan ook echt wel meerdere paar schoenen in de kast hebben staan. Een paar afgetrapte sneakers onder een net pak ziet er natuurlijk niet uit. Neem dan ook zeker de tijd om te investeren in de juiste schoenen voor verschillende gelegenheden.

4. Let op het silhouet

Een goedkoop pak komt in een minder mooie vorm dan een vaak wat duurdere outfit. Het silhouet is dan ook ontzettend belangrijk! Kijk niet alleen naar prijs, stoffen, materialen en comfort: maar let ook op de snijvorm. Een goede taille rondom je middel en een broek met perfecte pasvorm zorgen ervoor dat je er stijlvol uit ziet.

Stijlvol gekleed werk

5. Goed onderhouden items

Kledingstukken zijn niet alleen stijlvol wanneer ze van een bepaalde kwaliteit zijn: ook het onderhoud speelt een grote rol. Zorg dat alle kledingstukken niet alleen gewassen en gestreken, maar ook pluis vrij zijn. Kledingstukken zoals je schoenen onderhoud je natuurlijk wekelijks, en blouses zijn altijd netjes gestreken.

6. Kies de juiste stoffen

De juiste stoffen en materialen zorgen niet alleen voor comfort: maar ook voor stijl. Stoffen als katoen of zelfs nog duurzamere materialen zoals bamboe stralen een bepaalde kwaliteit uit en zorgen voor geweldig comfort gedurende de dag.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close