BusinessOndernemen

Kerstpakket 2019: 5 leuke ideeën

Nog een paar weken en het is alweer kerst: hoog tijd om eens naar de kerstpakketten te gaan kijken! Nu is een mooie fles wijn natuurlijk altijd leuk om te ontvangen, maar je kunt de kerstpakketten natuurlijk ook wat unieker maken om je medewerkers nog meer te verrassen. We helpen je dan ook graag wat inspiratie op te doen door een paar leuke ideeën voor kerstpakketten in 2019 voor je op een rijtje te zetten!

1. Het duurzame kerstpakket

Er zijn allerlei kerstpakketten te verkrijgen, maar het duurzame kerstpakket is misschien wel het meeste van dit moment. Dit kerstpakket zit vol duurzame oplossingen die het duurzame wonen, leven en werken een stuk makkelijker maken. Je vindt hier bijvoorbeeld items zoals led verlichting, solar batterijen en ga zo maar door. Niet alleen geef je jouw medewerkers zo de mogelijkheid om duurzamer te leven (en geld te besparen!), je laat ook zien dat jij als ondernemer het duurzaam ondernemerschap steunt!

2. Een fair trade kerstpakket

Ook hartstikke populair dit jaar is een kerstpakket met duurzame en eerlijke producten. De fair trade producten streven er bijvoorbeeld naar om koffieboeren in landen als Afrika een eerlijke prijs voor hun producten te geven. Niet alleen geef jij jouw medewerkers een pakket met heerlijke en eerlijke producten, ook laat je zien dat jij als ondernemer verantwoord en maatschappelijk bezig bent. Het beste van twee werelden!

3. Stel zelf een pakket samen

Ook hartstikke leuk en op een geweldige manier te personaliseren is het zelf samenstellen van een kerstpakket. Op deze manier kun je jouw geschenk precies afstemmen op je medewerkers en ze alleen producten geven waar ze ook echt iets aan hebben. Op deze manier maak je het pakket een stuk persoonlijker en kun je ook rekening houden met vrouwen of mannen.

Kerstpakket zelf samenstellen

4. Het winter barbecue pakket

Ook hartstikke hip is de winterbarbecue, welke de fanatieke bbq’er ook de mogelijkheid geeft om in de winter te barbecueën. Het is dan ook eigenlijk wel erg speciaal om lekker met vrienden en familie te barbecueën met een glas glühwein in de hand. Een barbecue pakket geeft je medewerkers de mogelijkheid om een heerlijk sfeervolle avond te creëren met hun vrienden en familie.

5. Geef een beleving

Naast het traditionele kerstpakket (wat nu eenmaal erg leuk uitpakken is) kun je er ook voor kiezen om wat minder traditioneel aan de slag te gaan en je medewerkers een beleving cadeau te geven. Een beleving die ze samen met collega’s kunnen doen zoals een middag naar de kartbaan, of een beleving die ze samen met hun partner kunnen doen zoals een heerlijk ontspannende massage!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close