BedrijfsuitjesBusinessOndernemenPersoneel

Toe aan teambuilding? Check hier de leukste bedrijfsuitjes

Is het weer de hoogste tijd om een leuke teambuilding activiteit te organiseren? Je hebt groot gelijk. Door een dergelijke activiteit weet je de binding tussen collega’s te versterken. Bovendien is het erg leuk om – samen met collega’s – een bepaalde uitdaging aan te gaan. Met onder andere de onderstaande bedrijfsuitjes ben je van een leuke activiteit verzekerd.

Een GPS tour

Een trend van de afgelopen jaren zijn de zogeheten GPS tours. Bij zo’n tour moet elk team een app op een smartphone downloaden. Via deze app moet vervolgens een route gelopen worden, waarbij tal van opdrachten uitgevoerd dienen te worden. Alleen door de opdrachten op de juiste manier uit te voeren, verdient een team een letter. Deze letters vormen uiteindelijk de naam van een bezienswaardigheid in de betreffende stad. Het team dat als eerste bij deze bezienswaardigheid aankomt, heeft gewonnen.

Bedrijfsuitje op de Waddeneilanden

Bedrijfsuitje op de Waddeneilanden

Een bedrijfsuitje op Terschelling is ook altijd een goed idee. Terschelling is prachtig, Terschelling is gezellig en Terschelling leent zich daardoor uitstekend voor een bedrijfsuitje. Het leuke hierbij is dat je zo’n uitje op heel veel manieren in kunt vullen.

Je kunt bijvoorbeeld voor een sportieve invulling kiezen. Allerlei sportieve activiteiten op het strand, in de duinen of zelfs in de zee; bij een teambuilding op Terschelling is alles mogelijk. Je kunt echter ook voor een meer ontspannen invulling kiezen. Lekker met z’n allen koken, uit eten gaan en heerlijk relaxen op de terrasjes. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?

Kookavond

Wat is het doel van het bedrijfsuitje? Is het doel om vooral plezier te maken? Of is het doel dat collega’s elkaar beter leren kennen? Ongeacht wat het doel is, kun je prima voor een kookavond kiezen. Tijdens een kookavond worden lekkere maaltijden bereid, terwijl de collega’s onderling leuk contact met elkaar kunnen hebben. Aangezien zo’n avond vrij lang duurt, is er voldoende tijd en ruimte om met elkaar te praten. Dat komt de samenwerking in de toekomst alleen maar ten goede.

Escape room

Als ergens goed samengewerkt moet worden, is dat wel in een escape room. Deel de collega’s in verschillende teams in en laat de teams hun plek in de betreffende escape room innemen. Start de klok en kijk welk team als eerste uit de escape room komt. Erg leuk, erg goed voor de samenwerking en ook nog behoorlijk spannend. De escape rooms zijn immers allemaal op een leuke, unieke en spannende manier ingericht.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close