Financieel

Haal met Saxo een beleggingsexpert in huis

Geld verdienen met beleggen: wie wil dat nou niet? Een beetje rondkijken en oriënteren, de juiste aandelen kopen en vervolgens vanuit uw luie stoel zien hoe uw rendement dagelijks hoger wordt. Heerlijk toch? Ja zeker, als het altijd zo zou gaan wel ja. Maar helaas heeft niet iedereen evenveel kaas gegeten van beleggen. Voor veel mensen is het dan ook raadzaam om een beleggingsexpert in de arm te nemen. Die weet door zijn ruime ervaring veel beter welke risico’s u wel en niet kunt nemen. En wat dacht u van actuele marktkennis?

Zet de beleggingsexpert voor u aan het werk

Dus u kunt denken slim te zijn, maar dat kan ook minder slim uitpakken. Zeker voor een leek is het onmogelijk om goed en blijvend op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in beleggingsland. Maar ook de wat meer ervaren belegger lukt het niet om bij te blijven. Gelukkig zijn daar dan de beleggingsexperts. Mensen die u weliswaar een vergoeding betaalt, maar met een veel grotere kans op een veel hoger rendement. Onderaan de streep pakt dat op de lange termijn altijd goed uit. Kijk daarom zeker eens naar de mogelijkheden die de Saxobank u biedt. Wilt u een fors hoger rendement en minder risico’s in uw portefeuille? Krijg het hier. Beleggen is voor iedereen interessant, met een grote of kleine beurs. Ook steeds meer ondernemers richten hun pijlen op allerlei beleggingsvormen. Als serieuze ondernemer vindt u veel meer interessant leesvoer op bizz.nl, een website vol ondernemersblogs. Pak uw voordeel en lees mee: ook als ervaren ondernemer kunt u er veel van opsteken.

Risico’s uitsluiten, in ieder geval verminderen

Risico’s uitsluiten, in ieder geval verminderen

Het woord viel al even: risico’s. Want er zijn meer verschillen tussen beleggen en sparen dan de gemiddelde leek denkt. Met beleggen kunt u veel meer rendement maken. Maar sparen is veel veiliger. Daar tussenin liggen dus de risico’s, en de vraag is welke u kunt en wilt nemen. Zeker als mensen rendement ruiken, willen ze de risico’s van beleggen nog wel eens over het hoofd zien. De beleggingsxperts van de Saxobank doen dat absoluut niet. Sterker nog: die waken daar altijd voor. En door hun persoonlijke benadering krijgt u precies dat risico in uw portefeuille dat u bereid bent te nemen.

Wederzijds kennismaken

De Saxobank gaat niet zo maar aan de slag met uw geld. Door middel van een serie vragen krijgt uw beleggingsexpert zicht op uw situatie, en uw wensen. Resultaat is een portefeuille die voor u op maat is gemaakt. Het fijne daarbij is dat u zes dagen per week contact kunt leggen met de Saxobank. Dat draagt er toe bij dat u altijd een goed gevoel blijft houden bij deze bank, en bij uw portefeuille natuurlijk. Andersom maakt u kennis met de Saxobank door het lezen van hun digitale brochure. Raakt u overtuigd? Dan kunt u binnenkort uw eigen beleggingsportefeuille hebben. Zet die luie stoel maar alvast klaar.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close