BusinessTips

Ontdek de zakelijke voordelen van opslagtenten

Bij een opslagtent denkt u waarschijnlijk al snel aan een ruimte waar u goederen kunt opslaan. Maar niets is minder waar. Het kan uiteraard wel, maar een opslagtent heeft meer te bieden dan dat. Want ook als u een evenement organiseert, u een horecabedrijf heeft of uw winkel wilt uitbreiden, dan kunt u gebruik maken van een opslagtent. Lees hier van welke voordelen u profiteert als u kiest voor een opslagtent.

Bepaal zelf de afmetingen

Wilt u het terras naast uw eetcafé ook kunnen gebruiken als het regent? Dan kunt u een opslagtent op maat laten maken zodat het precies de grootte van uw terras heeft. Bent u op zoek naar een opslagtent omdat u een groot feest organiseert waar u honderd mensen verwacht, dan is het noodzakelijk dat iedereen voldoende bewegingsruimte heeft. Bepaal dan aan de hand van de opstelling van de tafels, een eventueel podium en de tijdelijke bar hoe groot de opslagtent moet zijn. Mocht u na plaatsen zien dat u zich heeft vergist en toch meer ruimte wilt, dan kan dat ook nog uitgebreid worden.

Geen zorgen om een bouwvergunning

Bij een verbouwing van uw bedrijfspand komt veel kijken. U heeft een architect nodig die het ontwerp maakt, u neemt een aannemer in dienst voor de uitvoering en de bouwmaterialen moeten betaald worden. Ook het aanvragen van de bouwvergunning is een vast onderdeel bij uitbreidingen. Kiest u voor een opslagtent dan heeft u met al deze zaken niets te maken. U kunt de opslagtent in de afgesproken afmetingen en uitvoering tegen een vaste prijs huren of eventueel kopen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent en hoeft u niet bang te zijn dat er achteraf nog kosten toegevoegd worden. Het is mogelijk dat u wel bij de gemeente moet melden dat u een opslagtent gaat plaatsen. De leverancier van de opslagtent kan u daarbij helpen.

Een opslagtent voor alle gelegenheden

Een opslagtent voor alle gelegenheden

Kies een opslagtent die helemaal past bij de bestemming die u voor ogen heeft. Een tijdelijke magazijnruimte kunt u laten voorzien van brede roldeuren zodat u eenvoudig met materieel naar binnen kunt rijden. Voor evenementen waarbij u gasten in de tent ontvangt, kiest u natuurlijk voor een tent die voorzien is van ramen. Afhankelijk van het soort evenement kunt u ook kiezen voor verschillende soorten opslagtenten. Een open tent met een puntdak leent zich bijvoorbeeld goed voor evenementen waar een openluchtoptreden wordt gegeven. Een gesloten tent is dan weer geschikt voor een congres of een besloten bedrijfsfeest. Dankzij de stabiele draagconstructie staan er geen steunpilaren midden in de ruimte. Uw gasten hebben dus alle bewegingsvrijheid binnen de tent. Door de stoffen zijwanden ervaren uw gasten een gezellige en behaaglijke sfeer.

Snel en deskundig opgebouwd

Als laatste voordeel noemen we natuurlijk het gemak voor u als organisator van het evenement. U heeft geen omkijken naar de opbouw en het demonteren van de tent. Deskundige mensen zorgen ervoor dat de tent in korte tijd op de gewenste locatie wordt neergezet. En na afloop van het evenement wordt de opslagtent weer afgebroken. Zo kunt u zich volledig concentreren op de voorbereiding van het feest zelf en op de ontvangst van uw gasten.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close