BusinessOndernemenTips

Goedkoop zakelijk leasen

In veel beroepen is een auto onmisbaar. Een auto zorgt ervoor dat men snel en gemakkelijk op de gewenste locatie kan komen. Hebben jouw werknemers voor de uitvoering van hun werkzaamheden ook een auto nodig? Dan kan het als werkgever een slimme zet zijn om te kiezen voor zakelijke leaseauto’s. Leasen biedt flexibiliteit en het is ook nog eens financieel gezien heel aantrekkelijk.

Divers aanbod leaseauto’s

Wanneer je als werkgever besluit auto’s te willen leasen, zal je ontdekken dat het aanbod groot is. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende soorten auto’s. Er zijn leaseauto’s van allerlei automerken in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om te kiezen voor een elektrische leaseauto. De aarde warmt op en de CO2 uitstoot is hier voor een groot deel debet aan. De brandstof auto’s worden daarom langzamerhand vervangen voor elektrische auto’s. Wil jij als ondernemer ook bijdragen aan het verduurzamen van de auto’s op de weg? Ga dan een elektrische auto leasen. Met een duurzaam wagenpark is de bijtelling lager waardoor je nog meer financieel voordeel ervaart. Voor welke zakelijke leaseauto(‘s) kies jij?

Voordelig een occasion leasen

Ten onrechte wordt er vaak gedacht dat een lease auto zakelijk veel geld kost. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Uiteraard hangt de prijs die je betaalt af van het type leaseauto dat je uitzoekt. Maar in de basis hoeven leaseauto’s helemaal niet duur te zijn. Je kunt er zelfs voor kiezen om een occasion te leasen. Een tweedehands auto leasen is vanzelfsprekend goedkoper. Het betreft een reeds gebruikte auto die al wat ouder is. Hierdoor is het maandbedrag dat je moet betalen lager. Het leasen van een tweedehands auto is dus financieel voordelig. Maar daarnaast is het ook een duurzame keuze. Want waarom zou je kiezen voor een nieuwe auto als een oudere auto nog goed is?

Leasen versus kopen

Leasen versus kopen

Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om zakelijke auto’s te leasen. Dit heeft alles te maken met de voordelen die het leasen van een auto kent. Wanneer jouw werknemers zich veel op de weg bevinden, is een auto van de zaak onmisbaar. Je kunt er dan voor kiezen om een of meerdere auto’s aan te schaffen. Echter, dit is een kostbare keuze. Je zult in dat geval namelijk in een keer een grote aankoopsom moeten betalen. Kies je ervoor om een auto te leasen? Dan betaal je maandelijks een relatief klein bedrag. Daarnaast weet je vooraf precies waar je financieel aan toe bent. En tot slot biedt een zakelijke leaseauto simpelweg flexibiliteit.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close