BusinessTips

Goed geordende winkel met winkelstellingen

Een winkel of magazijn moet er goed geordend uitzien. Niet alleen voor je klanten maar ook voor jezelf. Een geordend magazijn of winkel geeft meer overzicht. Je kunt zien waar alles staat en je kunt alles beter vinden. Wanneer je gebruik maakt van stellingen of rekken is het belangrijk dat je ze goed indeelt. Hoe je dit precies doet, ligt uiteraard bij jezelf. Het is wel goed om na te denken over de meest logische indeling. Dat maakt het voor zowel jezelf als je klanten overzichtelijk. Je kunt verschillende rekken aanschaffen, hieronder lees je welke dit zijn.

Houten winkelstellingen 

Winkelstellingen zijn natuurlijk bedoeld om je producten zo goed mogelijk te ordenen zodat het overzichtelijk wordt. Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Er zijn bijvoorbeeld houten rekken van FSC of metalen winkelstellingen. Alle rekken zijn geschikt om je winkel mee in te richten, maar er zit wel een verschil in materiaal, uitstraling en kosten. 

Er zijn verschillende soorten hout beschikbaar voor houten rekken. Zo zijn er FSC-houten rekken die worden meestal gebruikt in natuurwinkels of bio winkels. Dat komt omdat de houten rekken een natuurlijke look uitstralen. Daarnaast zijn er winkelstellingen die gemaakt zijn van hoogwaardig MDF. Deze stellingen zijn zeer geschikt voor een wijnrek of wijnkelder. Je kunt ze ook makkelijk in hoogte verstellen. 

Het hout dat wordt gebruikt voor het maken van de stellingen is geproduceerd op een duurzame manier. In de meeste gevallen worden er twee nieuwe bomen geplant na het kappen van 1 boom. Op die manier hebben ze een goede en duurzame bijdragen aan het heropbouwen van bossen. Daarnaast worden en geen bomen verspilt.

Houten winkelstellingen

Metalen winkelstellingen

Ben je op zoek naar een hoger en sterker stellingsysteem? Dan kun je beter voor metalen winkelstellingen gaan. Het metaal dat wordt gebruikt voor deze stellingen is gemaakt van thermisch verzinkt staal. Daarmee beschikken ze over een hoog draagvermogen. Zeer geschikt voor een archief- of magazijninrichting voor zwaardere producten of objecten. De metalen rekken zijn stabiel en je kunt er meerdere verdiepingen mee bouwen. Daarnaast kun je er zoveel en zo hoog mogelijk mee bouwen. Ook kun je kiezen voor verschillende soorten legborden. Dit zijn de planken waar de spullen op staan.

Alle stellingen gaan lang mee doordat ze van hoge kwaliteit zijn. Je kunt er dus lang van genieten en je kunt ze altijd verstellen wanneer dit nodig is. Bij extra hoge stellingen kunnen er trappen worden geplaatst. Zo kun je meerdere verdiepingen bouwen en makkelijk en op een veilige manier bij de spullen komen. 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close