OndernemenTechTips

Als ondernemer geld besparen met refurbished iPhones

Ondernemen is investeren, maar toch wil je als ondernemer niet het maximale betalen voor bepaalde voorzieningen. Wanneer je als ondernemer ergens geld op kunt besparen dan doe je dat graag. Slim geld besparen kan op verschillende manieren. Wanneer je je werknemers een smartphone van de zaak wil aanbieden, zou je kunnen kiezen voor refurbished iPhones in plaats van gloed nieuwe iPhones. Wat is nou een refurbished iPhone en wat zijn de verschillende voordelen van een refurbished iPhone voor een ondernemer? In dit artikel zullen we hier dieper op in gaan.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished iPhones zijn gebruikte toestellen die worden opgekocht door bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn, waarna de toestellen worden gecontroleerd op meer dan 50 punten. Nadat de toestellen zijn gecontroleerd, worden de onderdelen die niet goed meer werken vervangen. Daarna worden de toestellen opnieuw gecontroleerd. Zo zijn de aanbieders er zeker van dat zij de juiste kwaliteit kunnen garanderen voor de toestellen die zij aanbieden. Nadat de iPhones opnieuw zijn gecontroleerd, zijn de toestellen klaar om verkocht te worden als refurbished.

Refurbished iphone ondernemer

Een refurbished iPhone scheelt in aanzienlijk in prijs

Zoals eerder aangegeven zijn refurbished iPhones eerder gebruikt. Hierdoor zijn deze toestellen stukken goedkoper ten opzichte van nieuwe Apple iPhone toestellen. Wanneer jij als ondernemer veel smartphones moet inkopen voor je werknemers, scheelt het erg wanneer het prijsverschil zelfs kan oplopen tot 50%. Om een voorbeeld te geven, nemen we de iPhone X. Een nieuwe iPhone X kost al gauw €800 terwijl een gereviseerde iPhone X al verkregen kan worden voor €519 per toestel. Dit is een prijsverschil van bijna €300 dat je makkelijk per toestel kunt besparen. Ideaal wanneer je een groot aantal moet inkopen.

Een lange garantietermijn

Een ander belangrijk voordeel van een refurbished iPhone is de lange garantietermijn. De meeste aanbieders hanteren een garantietermijn van twee jaar, terwijl Apple maar een garantietermijn van een jaar aanhoudt voor hun Apple iPhones. Wanneer je een langere garantietermijn wil hebben, moet je hier zelfs extra voor bijbetalen. Je bent dus met een refurbished iPhone veel beter uit.

Makkelijk te combineren met een sim only abonnement

Doordat de refurbished iPhones los worden ingekocht, zijn de toestellen makkelijk te combineren met een sim-only abonnement. Met een sim only abonnement ben je als ondernemer vaak stukken goedkoper uit dan wanneer je een abonnement met een nieuwe telefoon moet nemen voor je werknemers. Vaak ontvang je wel wat korting op het toestel, maar ontvang je bijna geen korting op het abonnement zelf.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close