Kantoor

Je bedrijfspand een make-over geven? Zo doe je dat

Heb je al een lange tijd niets gedaan aan je bedrijfspand en vind je het tijd voor wat vernieuwing? Dan is het hoog tijd voor een make-over. Zowel aan de binnen- als buitenkant van het pand kun je aanpassingen doen, zodat het er weer nieuw en fris uitziet. Waar je aan kunt denken als je je bedrijfspand een make-over wilt geven? Wij helpen je op weg en sommen hieronder een aantal handige tips voor je op.

Schilderwerk

Een nieuw laagje verf op de muur doet vaak wonderen. Ben je de huidige kleur op je muur zat geworden, dan is het goed om daar verandering in te brengen. Als je al eerder zelf geschilderd hebt, is het mogelijk om die klus zelf op te pakken. Wel is het dan belangrijk dat je een goede voorbereiding treft, zodat je niet zomaar voor onverwachte verrassingen komt te staan en het resultaat echt mooi wordt.

Wil je de binnenmuren in je bedrijfspand aanpakken? Dan is het een must om daar wel verf van hoge kwaliteit voor te gebruiken. De kwaliteit bepaalt namelijk voor een groot deel hoe het eruit komt te zien en voor hoe lang het daadwerkelijk mooi blijft. Zoek je hoogwaardige verf, dan is Sikkens Alphacryl Pure Mat een aanrader. Deze matte muurverf is ideaal voor het afwerken van muren en plafonds die je helemaal egaal wilt hebben. Het heeft een uitstekende dekking en blijft jarenlang mooi zonder dat daar onderhoud voor nodig is.

Hebben niet alleen je binnenmuren een opknapbeurt nodig, maar wil je de buitenmuur ook in een nieuwe laag verf zetten? Dan maak je met de Sikkens Rubbol XD High Gloss een goede keuze. Deze buitenlak is bestand tegen alle weersinvloeden, duurzaam en geschikt voor diverse ondergronden.

Verduurzamen

Wil je je bedrijfspand een make-over geven, dan is het ook goed om te kijken naar verduurzaming. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de maatschappij en daarmee ook het bedrijfsleven. Veel bedrijven hechten er dan ook veel waarde aan. Als jij ook graag je steentje bijdraagt aan een beter milieu en daarnaast graag op de energierekening bespaart, dan is het verduurzamen van je pand een goed idee. Dat is op verschillende manieren mogelijk.

Denk bijvoorbeeld aan het treffen van isolatiemaatregelen, zodat de temperatuur sneller aangenaam wordt en je makkelijk energie bespaart. Een andere manier om je pand duurzamer te maken, is door zonnepanelen te plaatsen. Het is ook een mogelijkheid om voor energiezuinige verlichting en apparaten te kiezen.

Nieuwe meubels en accessoires

Nieuwe meubels en accessoires

Nog een manier om je bedrijfspand een make-over te geven, is het toevoegen van nieuwe meubels en accessoires. In je bedrijf spelen de meubels en accessoires een grote rol in hoe het interieur eruitziet. Wil je echt voor een andere uitstraling gaan, dan is het handig om te kijken naar iets nieuws. Bedenk welke meubels en accessoires je graag wilt behouden en welke aan vervanging toe zijn. Op basis daarvan is het mogelijk om te bepalen wat je nieuw wilt kopen. Met een paar nieuwe meubels en accessoires maak je al een wereld van verschil. Jouw interieur ziet er op die manier in één klap heel anders uit.

Deze tips helpen je op weg met het opknappen van je bedrijfspand. Zo geef je het weer een hele andere uitstraling en kun je weer jarenlang vooruit!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close