Online

Wat kun je met Shopify en wat zijn de voordelen?

Shopify is een hele bekende naam in de wereld van E-commerce. Wanneer je hierin actief bent, heb je het dus ongetwijfeld voorbij zien komen. Ben je nieuw in dit wereldje dan kan alles overweldigend zijn met allerlei nieuwe termen. Shopify is samen met WordPress een populair platform als het gaat om het bouwen van een website op webshop. Zelfs zonder enige kennis kun je van deze twee platformen gebruik maken, omdat het eenvoudig te gebruiken is. Dat is de reden waarom veel mensen gebruik maken van onder andere Shopify. Een webshop bouwen in Shopify werkt makkelijker dan een webshop in WordPress bouwen, hieronder geven we nog meer voordelen van Shopify.

Wat is Shopify?

Voordat we de voordelen van een Shopify website laten maken gaan toelichten, is het handig om eerst te vertellen wat Shopify precies is. Shopify is een platform waarvan jij gebruik kunt maken om jouw eigen webshop te bouwen. Dit platform is eenvoudig in gebruik, zodat mensen zonder enige kennis hier ook gebruik van kunnen maken. Dit is een groot voordeel. Dat is een van de redenen dat beginnende ondernemers graag gebruik maken van Shopify. Het platform leent zich ook uitstekend voor een dropshipping website. Je kunt je website namelijk koppelen aan allerlei andere kanalen, waardoor het starten van een webshop een fluitje van een cent is.

De voordelen van Shopify

Shopify heeft veel voordelen. Een van die voordelen is dat ze werken met templates. Een template is simpel gezegd de basis van jouw website. Je hoeft na het kiezen van een template alleen nog maar de teksten, foto’s en producten toe te voegen en daardoor staat jouw website in een paar muisklikken. Easy peasy. Je bespaart dus veel tijd op het bedenken hoe jouw website eruit moet zien en welke kleuren je allemaal moet gebruiken. Je kiest gewoon de template die je mooi vindt en je kunt direct aan de slag gaan. je kunt de website vervolgens koppelen aan externe platformen zoals bol.com, zodat je je direct op commerciële zaken kunt richten. Als je je bij meerdere van dit soort verkooppunten richt, groeit je business aanzienlijk. Je creëert hierdoor meerdere inkomsten bronnen.

Welke abonnementen biedt Shopify

Je kunt bij Shopify meerdere abonnementen afsluiten, zodat het abonnement op ieder punt van je business bij je aansluit. Als je net begint met je webshop, dan is hun basis abonnement voldoende. Je kunt dan rustig kennis maken met het platform en een aantal producten toevoegen. Ben je al wat verder en heb je meer producten, kun je beter voor het Shopify Plus abonnement gaan. met dit abonnement heb je meer vrijheid op je website en kun je meer dingen toevoegen en veranderen. Zo zet je je webshop dus meer naar je eigen hand.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close