NetwerkenOndernemenPersoneelTips

Een zakelijk cadeau versturen was nog nooit zo leuk!

Veel werknemers worden deze weken geconfronteerd met een nieuwe situatie: thuiswerken. En dat is echt iets heel anders dan op kantoor werken. Veel werknemers hebben namelijk geen rustige thuiswerkplek en missen ook een oppas voor de kinderen. Dat alles vraagt dus een hoop flexibiliteit en creativiteit. Belangrijk dus als werkgever om even je betrokkenheid en begrip te tonen in deze situatie. Verbondenheid is natuurlijk ook zeer essentieel in deze tijd zonder live sociale contacten en collega’s. De tijd bij uitstek dus om je personeel even extra te verwennen met een leuk cadeaupakket of attente kaart. We geven je wat inspiratie.

Truffel & wijnpakket

Zakelijk cadeau versturen? Bij Charles.nl vind je bijvoorbeeld een groot assortiment met zeer originele cadeaupakketten. Van Spaans borrelpakket tot Limoncello pakket. Een leuk idee voor je werknemers zo’n borrelpakket met wijn en lekkere tapas. Zo kunnen ze aan het einde van een lange werkdag thuis even lekker borrelen en ontspannen. Dat is een cadeau dat zeker bij iedereen in de smaak zal vallen. En een fles wijn is natuurlijk sowieso altijd zeer welkom.

Direct versturen via de cadeaushop zelf

In deze tijd is het voor sommigen extra hectisch en druk. Thuis werken is namelijk lang niet altijd even efficiënt als op kantoor. En soms lukt het ook niet om een hele dag te werken vanwege kinderen en thuisonderwijs. Het goede nieuws is dat veel cadeaushops een verzendservice aanbieden. Zo hoef je de pakketten niet zelf te versturen. Jouw persoonlijke kaartje met logo wordt ook nog eens bijgevoegd. Het pakket wordt verzonden met jouw bedrijf als afzender. Ideaal, want zo heb je er zelf dus helemaal geen omkijken naar.

Een gepersonaliseerde kaart

Bij diverse online printshops kun je je eigen gepersonaliseerde kaarten ontwerpen en laten drukken. Zo kun je zelf een leuke passende afbeelding en tekst uitzoeken. Een originele en leuke verrassing voor je personeel zo’n persoonlijke en attente kaart. Daarnaast kun je ook kiezen uit allerlei standaardontwerpen. Daar kun je zelf vervolgens een leuke, persoonlijke tekst aan toevoegen.

Een cadeaukaart

Een ander leuk cadeau is een cadeaubon. Je kunt in deze tijd nog kiezen voor een cadeaubon van een winkelketen. Die kun je nu nog steeds besteden bij één van de vele internet winkels. Je werknemers hebben nu ook tijd en kunnen thuis op hun gemak iets leuks voor zichzelf uitzoeken. Ga dus even na wat jouw personeel leuk zou vinden. Voor het personeel van een technisch bedrijf koop je natuurlijk een andere cadeaukaart dan voor de werknemers van een kinderdagverblijf. Denk dus na over iets dat je werknemers praktisch zullen gebruiken en dat in de smaak zal vallen.

Thema cadeaupakket

Ook leuk is om een cadeaupakket uit te kiezen met een bepaald thema dat aansluit op de situatie. Denk bijvoorbeeld aan een relaxpakket met bad- en verzorgingsproducten of een moestuinpakket. Ook een bloemenabonnement of fruitmand zijn leuke ideeën als cadeau. En er zijn ook chocoladepakketten met de heerlijkste combinaties met brownies, chocola, truffels en bonbons. Bestel deze bij de echte chocolatier zoals bijvoorbeeld Van der Meulen. Daar koop je echt de heerlijkste lekkernijen van chocolade. De chocolade wordt er ook zelf gemaakt van een speciale soort cacao.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close