BusinessOndernemenTech

De iPad voor de ondernemers

Met een iPad heb je het beste van beide werelden. Je hebt het scherm van een laptop en de mobiliteit van een smartphone. Het is mede daarom dat een iPad interessant is voor de Nederlandse ondernemer. In dit blog vertellen we je welke iPad op dit moment een goede keuze is. Ook leggen we je uit wat de voordelen zijn van refurbished en hoe je daarmee bijdraagt aan een schoner milieu.

Een refurbished iPad

Nu hoor ik je denken: ‘refurbished, wat is dat?’. Nou, dat betekent eigenlijk gewoon ‘gereviseerd’. Het zijn iPads die in feit een tweede leven hebben gekregen en hierdoor een stuk voordeliger zijn dan nieuw. En omdat er bij de aankoop van een refurbished iPad niet gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen, draag je bij aan een lagere CO2-uitstoot, een vertraagde opwarming van de aarde en een schoner milieu. De iPads zijn op tientallen punten gecontroleerd door professionele techniekers en is ook nog eens geanalyseerd door speciale software. Hierdoor weet je zeker dat je refurbished iPad aan de kwaliteitseisen voldoet.

Een refurbished iPad

De iPad 2017: de sweetspot voor de ondernemer

Een zeer interessante iPad op dit moment is de iPad 2017 refurbished. Het toestel beschikt over sterke specificaties en heeft een zacht prijsje. De iPad beschikt over een A9 chip, heeft een 9,7-inch beeldscherm en beschikt over Touch ID. Met Touch ID ontgrendel je je iPad in no-time. Dankzij het 9,7-inch formaat neem je de iPad gemakkelijk mee in je rug- of handtas. Als je kiest voor het 4G-model heb je ook de mogelijkheid om in de buitenlucht gebruik te maken.

Welke partij biedt refurbished iPads?

In Nederland zijn er verschillende partijen die refurbished iPads aanbieden. Een bekende partij die over een grote voorraad iPads beschikt is forza-refurbished.nl. Deze partij biedt standaard twee jaar garantie en levert gratis laadaccessoires bij iedere bestelling. Als je op zondag en werkdagen vóór 22:30 uur bestelt, heb je je iPad morgen al in huis! Forza beschikt tevens over het keurmerk Refurbished, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit refurbished op de markt.

Conclusie en advies

Een iPad is een fantastisch product voor een ondernemer. En je bespaart je er ook nog eens een geld en CO2-uitstoot mee wanneer je een refurbished iPad koopt. Let er wel op dat je een refurbished iPad koopt bij een partij die ook daadwerkelijk over het keurmerk Refurbished beschikt. Hiermee verklein je de kans dat je een miskoop doet. Forza Refurbished is een partij die een groot scala aan iPads aanbieden, waardoor je altijd wel een iPad vindt die aan jouw eisen voldoet. En wanneer je bij hun op zondag of werkdagen vóór 22:30 uur bestelt, heb je de iPad morgen al in huis!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close