Nieuws

Voordelige zakelijke fietslease afnemen?

Werkgevers zijn de laatste maanden van het jaar druk bezig met het afronden van grote projecten. Maar ook het investeren in het bedrijf en de werknemers hoort erbij. Daar speelt de overheid ook op in. Vanaf 1 januari 2020 kan er namelijk gekozen worden voor een nieuwe fietsregeling. Het gaat om de zakelijke fietslease waar een bedrijf dan ook alleen maar van kan profiteren.

Meer over het BikeProject

Bikeproject.nl is een goed voorbeeld van een aanbieder voor de zakelijke fietslease. Een bedrijf wil nooit zomaar veel geld investeren als zij niet weten wat zij ervoor terug krijgen. Maar als je voor het BikeProject kiest, dan weet je zeker dat het allemaal goed gaat komen. Het kabinet wil dat steeds meer Nederlanders die werken op de fiets te vinden zijn en de auto laten staan. Dit zou het fileprobleem kunnen verminderen en het komt de gezondheid van de werkende Nederlander ten goede.

Met dit project kunnen werkgevers en werknemers voordeliger en eenvoudiger gebruik maken van de voordelen. Voor een paar euro in de maand kan een werknemer namelijk een elektrische fiets rijden en daardoor dus een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Maar misschien nog wel belangrijker zijn/haar eigen gezondheid. Na een lange dag werken is het ook fijn om je hoofd leeg te maken, en dat kan als je met de fiets weer naar huis gaat.

Voordelen zakelijke fietslease werknemer         

Voordelen zakelijke fietslease werknemer? Die zijn er genoeg te bedenken. Daarom kijken we daar graag  samen met jou naar. De voordelen die besproken worden zijn de: kostenbesparing, het spaarsysteem en de uitdaging die je met collega’s aan kunt gaan. 

Grote kostenbesparing

Als je kosten wilt besparen dan kan dat zeker met de zakelijke fietslease van BikeProject. Je gaat, om te beginnen, besparen op de aanschaf van een fiets dankzij de werkkostenregeling. Ook door het leasen van een fiets, tegen een laag maandbedrag, bespaar je op de aanschafkosten van een fiets.

Uitdagen maakt het leuker

Collega’s die elkaar uit kunnen dagen, zorgen voor meer spanning en houvast. Anderen willen er ook bij horen en doen dan meer hun best als er een soort wedstrijdje van wordt gemaakt. Je kunt namelijk punten verdienen wanneer je met de fiets naar het werk gaat.

Sparen als je gaat fietsen

Fietsen levert punten op, en dat voor iedere kilometer die je maakt. Deze punten verzilver je vervolgens weer in ruil voor leuke accessoires en gadgets.

Zakelijke fietslease doet iedereen goed!

Werkgevers en werknemers gaan er allemaal op vooruit, als er voor de zakelijke fietslease gekozen wordt. BikeProject.nl is een goed voorbeeld van een aanbieder, waarbij zowel werknemer als -gever er beter van worden. Ook draag je bij aan een betere wereld, je draagt bij aan de duurzaamheid en na verloop van tijd zullen files ook afnemen, als genoeg mensen er gebruik van maken. Draag daarom ook je steentje bij en kies voor de zakelijke fietslease.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close