BusinessMarketingOffline MarketingOndernemen

Bedrukte pennen voor jouw organisatie

De pen is nog altijd één van de sterkste relatiegeschenken. Dat is ook niet zo gek, want iedereen maakt nog altijd gebruik van pennen. Met bedrukte pennen kan je jouw bedrijf dus op een leuke manier promoten. Bedrukte pennen kan je bijvoorbeeld gebruiken als giveaway voor op evenementen of beurzen. Bezoekers maken namelijk kennis met genoeg standhouders die dag. Aan het einde van de dag weten ze niet meer wie ze het eerst gesproken hebben. Geef ze daarom als herinnering een bedrukte pen mee. Zet uw logo en contactgegevens op de pen, zodat ze weten hoe ze contact met je op moeten nemen.

Kies de pen die bij uw huisstijl past

Ieder bedrijf heeft een eigen huisstijl en identiteit. Iedere pen heeft dit ook. Er bestaan namelijk duizenden pennen en je wilt wel dat de pen jouw bedrijf zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Het begint met de kleur. Is jouw logo oranje? Kies dan voor een geheel oranje gekleurde pen, of een pen met oranje accenten. Daarnaast speelt de grootte van jouw logo een rol. Niet iedere pen heeft dezelfde drukformaat en heb je een redelijk hoog logo, houd dan ook rekening met de drukmogelijkheden van de pen. Bij een hoog logo is bedrukking rondom veel mooier dan op de houder.

Natuurlijk wil je ook weten of jouw pen fijn schrijft. Dit is een persoonlijke kwestie, dus wat wij altijd aanraden is om de pen zelf uit te testen. Je kunt een onbedrukte sample bestellen van de pen. Zo kan je zelf met de pen schrijven om te kijken of deze je bevalt. Plaats je daarna de bestelling? Dan is de sample geheel kosteloos.

Lever goed artwork aan

Zorg dat je, als je een bestelling plaatst, zorgt dat je over goed artwork beschikt van jouw logo. Om pennen te bedrukken moet het logo namelijk gevectoriseerd zijn. Een pixelafbeelding (.jpg of .png) volstaat jammer genoeg niet. Jouw logo zal met een pixelafbeelding niet leesbaar op de pen gedrukt kunnen worden. Zorg dus dat jouw logo gevectoriseerd is. Een gevectoriseerd logo blijft altijd scherp, hoe ver er ook wordt in- of uitgezoomd.

Ben je niet in het bezit van een gevectoriseerd logo? Geen nood. Stuur op wat je in bezit hebt, dan kijkt onze ontwerpstudio wat dit bestand bruikbaar is. Zo niet, dan nemen we contact met jou op en bespreken de mogelijkheden met je.

Bedrukte pennen

Bestel jouw bedrukte pennen bij BudgetGift.nl

Je wilt jouw bedrijf promoten tijdens een evenement of open dag? Bestel dan jouw bedrukte pennen bij BudgetGift. BudgetGift heeft een ruim assortiment aan pennen voor een erg scherpe prijs. Daarnaast zijn de levertijden ook erg snel en zijn de medewerkers uiterst klantvriendelijk. Je wordt gedurende de bestelling constant op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Of deze nu in productie is, of verzonden is. Bestel jouw bedrukte pennen dus bij BudgetGift en je weet zeker dat jouw pennen goed geleverd worden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close