OndernemenTips

Studeren naast het ondernemen? Denk aan een communicatieopleiding

Ben je de trotse eigenaar van een onderneming, maar wens je verder te studeren voor het optimaliseren van jouw onderneming en het uitbreiden van jouw kennis? Niet alleen financiële opleidingen, maar ook communicatieve opleidingen komen binnen jouw onderneming goed tot hun recht. Welke communicatieve opleiding past uit de verschillende communicatieopleidingen het best bij jou?

SRM Communicatieprofessional B

Klinkt het opstellen en tevens implementeren van een communicatieplan jou als muziek in de horen? Wil jij een contentstrategie ontwikkelen die volledig is afgestemd op de huisstijl van de organisatie? En wens jij te begrijpen wat de hedendaagse mogelijkheden van social media zijn en hoe je deze kunt benutten? Dan is de opleiding communicatieprofessional B geschikt voor jou. Ook ga jij je ontwikkelen in het zo effectief mogelijk opstellen van communicatieplannen waarin alle componenten van communicatie samenkomen en til jij gespreks- en in interviewtechnieken naar een professioneel niveau, waardoor jij nog beter in jouw vak wordt.

SRM Communicatieprofessional B

Voor wie?

Momenteel ben je werkzaam als communicatiemedewerker of junior communicatieadviseur en je wens jij jouw adviserende rol te tillen naar B-niveau. Daarnaast wil jij beter functioneren door onderbouwde analyse en communicatieplannen te vervaardigen, om zo de juiste keuzes te maken binnen het bedrijf in de keten waarvoor jij werkzaam bent. Het is dus ook geschikt voor ondernemers of andere medewerkers die een mediaplan willen kunnen ontwikkelen.

Wat houdt het in?

Tijdens de opleiding tot SRM Communicatieprofessional B breid jij jouw kennis en vaardigheden als communicatiemedewerker verder uit. Je gaat aan de slag met het communicatielandschap en leert een integraal communicatieplan op te stellen. Hiervoor verdiep jij je niet alleen in de visie, maar ook in de strategie van de organisatie. Tot slot leer jij op welke wijze je een communicatieonderzoek opstelt en uitvoert, waarbij ook jouw communicatieve vaardigheden met betrekking tot schrijf-gespreks- en interviewtechnieken aan bod komen. Hiermee zal jij jouw doelgroep op effectieve wijze bereiken en deze raken met de kern van jouw boodschap.

Vervolg

Wil jij na de SRM Communicatieprofessional B nog meer leren? Met de door jou opgedane kennis tijdens de opleiding, beschik jij over genoeg en tevens de juiste affiniteit om de volgende opleidingen óók te kunnen doen.

  • Online Marketing Manager
  • SRM Executive Master Digital Marketeer C
  • Executive Master Digital en Geïntegreerde Marketingcommunicatie
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close