BusinessOffline MarketingOndernemen

Welke custom made stickers komen van pas voor jouw bedrijf?

Wanneer je een onderneming hebt, sla je allerlei artikelen in die van pas komen bij je bedrijfsprocessen en het promoten van je bedrijf. Je laat visitekaartjes maken, brochures of flyers drukken en zorgt mogelijk zelfs voor papier en enveloppen met jouw bedrijfslogo. Ook stickers kunnen daarnaast in verschillende hoedanigheden van pas komen voor je bedrijf. Wij vertellen hoe.

Stickers op rol          

Stickers op rol kunnen voor verschillende doeleinden van pas komen binnen je bedrijf. Run je een webshop of een ander soort winkel, dan kan het immers zo zijn dat je prijsstickers nodig hebt. In een kantoorsetting kunnen stickers gebruikt worden om zaken te categoriseren en op een overzichtelijke manier op te slaan. Ook kun je stickers bedrukken met je bedrijfslogo en producten of productverpakkingen hiervan voorzien. Run je een bloemisterij, dan gebruik je custom made stickers om op de folie van een boeket te plakken. Heb je een boekenwinkel of slijterij, dan plak je ze op een cadeauverpakking.

Raamstickers

Heb je een winkel of ander soort bedrijfspand, dan wil je natuurlijk dat mensen aan de buitenkant kunnen zien dat jij daar gevestigd bent. Dit kun je bereiken door je ruiten te bestickeren met raamstickers. Dat kan de naam van je bedrijf zijn of het bedrijfslogo, maar je kunt natuurlijk nog meer informatie communiceren met raamstickers. Denk aan het uitlichten van merken die verkoopt, contactgegevens, een slogan of de aankondiging van een actie. Laat de bestickering wel aanbrengen door iemand die dit in de vingers heeft, want als het niet netjes gebeurt, is het geen gezicht. Dan gaat het ten koste van de professionele uitstraling van je bedrijf.

Vloerstickers

Het is zeker ook denkbaar dat je de vloer in je winkel of bedrijfspand wilt bestickeren. Er zijn verschillende redenen denkbaar om vloerstickers in te zetten. Je kunt ze gebruiken om mensen de weg te wijzen. Maar je kunt er ook een actie mee promoten, mits je gebruik maakt van opvallende kleuren om de aandacht te trekken. Ook kun je een vloersticker gebruiken om mensen te wijzen op de privacy van anderen bij een kassa of balie.

Buitenstickers

Wil je stickers inzetten om je bedrijf te promoten buiten de deur, dan heb je daar speciale buitenstickers voor nodig. Stickers die je op een lantaarnpaal of elektriciteitskastje plaatst, om maar eens twee voorbeelden te noemen, krijg immers weer en wind te verduren en je wilt niet iedere week je sticker moeten vervangen omdat hij sterk aan het vervagen is. Let er wel op dat het niet zomaar toegestaan is om overal in de openbare ruimte je sticker ergens op te plakken, hoe zeer dit ook regelmatig door anderen gedaan wordt.

Auto bestickeren

Je kunt ook gebruik maken van stickers om je bedrijf al rijdende te promoten. Besticker je eigen auto met reclame voor en contactinformatie van je bedrijf, of als je bedrijf een wagenpark heeft de auto’s van het bedrijf. Autostickers zijn stickers die lang mee gaan ondanks de omstandigheden die ze te verduren krijgen. Onthoud wel dat wanneer je lange tijd stickers op je auto hebt gehad, de contouren na het verwijderen zichtbaar zullen blijven.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close