BusinessOndernemen

Wat zijn de voordelen van een zakelijk abonnement op de sportschool?

Sporten heeft natuurlijk een hoop voordelen, dat weet iedereen. Er zijn tegenwoordig steeds meer bedrijven die ook hun personeel aansporen en motiveren om de sportschool in te gaan en gezond te eten. Als bedrijf zul je hier al snel de voordelen van merken. Daarnaast heeft een zakelijk abonnement op de sportschool ook nog eens een hoop voordelen. We praten je graag ook bij zodat je precies weet waarom het zo belangrijk is om fit en gezond te zijn op de werkvloer.

Gezonde bedrijfscultuur

Op het moment dat je medewerkers wilt aansporen om gezond te eten en leven, zul je dit ook moeten integreren in de bedrijfscultuur. Dit kun je het beste stap voor stap doen. Het kan voor medewerkers namelijk best even wennen om dit vanuit werk mee te krijgen. Neem hier dus de tijd voor en probeer om niets overhaast te doen. We hebben een aantal tips voor je om dit eenvoudig toe te passen op de kantoor.

  • Zorg er voor dat er gezonde voeding aanwezig is in de pauze.
  • Ga eens een sportieve activiteit doen met zijn alle.
  • Toon interesse in de sportieve doelen van een ander.
  • Houd het proces bij en motiveer elkaar.
  • Leer elkaar nieuwe dingen omtrent sporten en voeding.

Zakelijk abonnement op de sportschool

Zakelijk abonnement op de sportschool

Een abonnement op de sportschool Rotterdam of waar dan ook afsluiten voor je medewerkers is erg slim. De kosten zijn namelijk zakelijk aftrekbaar. Dit komt omdat je hiermee de gezondheid en productiviteit van medewerkers mee bevorderd. Daarnaast is het slim om via deze manier je medewerkers te motiveren om naar de sportschool te gaan. Ook laat het zien dat je de gezondheid van je medewerkers serieus neemt en belangrijk vindt. Helaas is het abonnement voor zelfstandige en ZZP’ers niet zakelijk aftrekbaar. De regeling is namelijk alleen bedoeld voor werknemers.

Het voordeel van fitte medewerkers

Je kunt je voorstellen dat fitte medewerkers natuurlijk ook een stuk beter zijn voor je bedrijf. Dit is dan ook de reden dat zoveel bedrijven dit belangrijk vinden. Je investeert namelijk een klein bedrag in je personeel, maar verdient dit vervolgens makkelijk terug. Fitte en gezonde medewerkers zijn namelijk productiever. Dit is natuurlijk ook logisch, wanneer je beter in je vel zit, presteer je ook beter. Een ander groot voordeel is dat medewerkers zich minder vaak ziekmelden. Als je meerdere medewerkers hebt, bespaar je hierdoor al snel duizenden euro’s op jaarbasis.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close