BusinessOndernemenPersoneelTechTips

Waarom telefoon accessoires handig zijn voor je werknemers

Een smartphone van de zaak is bij veel bedrijven vaste prik. Misschien niet voor elke werknemer, maar het wordt steeds normaler. Mensen zijn onderweg, zitten niet altijd achter hun bureau of werken thuis zoals in het afgelopen jaar. Het is handig als iemand altijd en overal bereikbaar is en niet zijn of haar privénummer moet geven. Even snel wat vragen of een akkoord geven op een voorstel. Via de telefoon gaat het vaak net even sneller dan via de mail of een chatprogramma. Je werknemers voorzien van een smartphone is geen goedkope aangelegenheid. Je wilt natuurlijk wel een smartphone van goede kwaliteit, met lange accuduur en een krachtige processor. Om te voorkomen dat je veel geld uitgeeft aan een smartphone, die erg vatbaar is voor schade, is het slim om ook direct wat telefoon accessoires aan te schaffen. Zo voorkom je dat de smartphone kort na gebruik al gerepareerd moet worden of kapot gaat.

1. Telefoonhoesje

Dit is waarschijnlijk het bekendste telefoon accessoire die er is, een telefoonhoesje. Het klinkt zo simpel, maar het gebeurt nog vaak dat een hoesje niet bij de bedrijfstelefoon zit. Geen slimme zet, want een iPhone 12 Pro Max case of hoesje voor een ander toestel kost helemaal niet veel, maar kan wel veel hoge kosten besparen. Een telefoonhoesje beschermt je smartphone tegen nare schade. Valpartijen, een glas drinken dat omvalt, kinderen die ineens de telefoon te pakken krijgen. Het zijn allemaal voorbeelden van gebeurtenissen die voor grote schade kunnen kunnen zorgen. Met een stevig telefoonhoesje beperk je deze schade. Harde klappen worden opgevangen en water kan minder goed bij je telefoon komen. Daarnaast kun je het hoesje voorzien van je bedrijfslogo of een leuke quote die belangrijk is binnen je bedrijf. Een simpele, maar nuttige aankoop.

Smartphonehoesje

2. Screenprotector

Met smartphonehoesjes kom je al een heel eind, maar er is meer. Ook het display moet goed beschermd worden. Hiervoor gebruik je een screenprotector. Dit is een extra beschermende laag over het display. Zo is je beeldscherm bestand tegen krassen en barsten. En dat is maar goed ook, want het beeldscherm is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Zoals je waarschijnlijk al weet, is het laten repareren van het beeldscherm geen goedkoop grapje. Je moet flink in de buidel tasten. Daarom zijn een telefoonhoesje en screenprotector een gouden combinatie die je in huis moet hebben.

3. Autohouder

Zijn je werknemers veel onderweg en op de weg te vinden? Dan is ook een autohouder een handig accessoire. Niet eens zo zeer om de telefoon te beschermen, maar vooral om je werknemer te beschermen. Er zitten nog steeds te veel mensen met hun telefoon achter het stuur. Levensgevaarlijk voor de bestuurder zelf, maar ook voor medeweggebruikers. Hier moet verandering in komen en een eerste stap is het aanschaffen van een autohouder. Met één blik kan je werknemer de weg en de navigatie in de gaten houden. Ook als hij of zij wordt gebeld kan de telefoon gewoon in de houder blijven staan en kan er op speaker gebeld worden. Zie hier verschillende soorten autohouders. Veiligheid gaat boven alles.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close