Lifestyle

Waarom een Opel Mokka de perfecte auto voor ZZP’ers is!

Een auto die je gebruikt voor je werk, moet aan andere voorwaarden voldoen dan een gewone gezinsauto. Waar je bij die tweede rekening houdt met vooral praktische zaken als kinderzitjes, genoeg ruimte voor vakantie en natuurlijk de wensen van je partner gaat het bij een goede zakelijke auto om andere zaken. Daarmee wil je een goede eerste indruk maken bij je klanten en alles bij je kunnen hebben wat je nodig hebt voor werk.

Maar wat is een goede eerste indruk als ZZP’er? Uiteraard dat je betrouwbaar bent, een harde werker en het niet te ‘hoog in je bol’ hebt. Maar met een oude en gammele auto ga je ook niet de indruk maken als ZZP’er die je wilt. Toch zijn er van die auto’s die wel voldoen aan al deze voorwaarden, de Opel Mokka vinden wij het perfecte voorbeeld hiervan.

Werk en privé gecombineerd

Waar eigenaren van grote bedrijven een auto vaak alleen zakelijk gebruiken en daarnaast een privé auto hebben, is dat bij ZZP’ers vaak wel anders. Zij gebruiken de privé auto ook zakelijk, of net andersom. Zoals we eerder al aangaven dienen privé- en zakelijke auto’s wel aan andere zaken te voldoen, maar er zijn modellen en merken te vinden waar je beide goed mee kunt combineren.

De Opel Mokka is hier een goed voorbeeld van. Deze auto heeft namelijk een zakelijke en betrouwbare uitstraling, maar genoeg ruimte om met je hele gezin op vakantie te gaan.

Waarom de Opel Mokka?

De Opel Mokka is één van de meest compacte crossovers die op de markt is op dit moment. Hij heeft een stoere uitstraling en strak design, maar met een bescheiden en compacte omvang. Hiermee is hij behendig maar toch ruim, iets wat zowel zakelijk als privé goed van pas komt. Als ZZP’er kun je ermee de weg op om klanten te bezoeken, maar als gezin kun je er ook de Franse snelwegen onveilig mee maken. Inclusief een volle kofferbak en eventuele caravan.

Elektrisch of niet?

De E-Mokka is op dit moment een veelgemaakte keuze, in tijden van stijgende benzine- en dieselprijzen snappen wij dat maar al te goed. Maar realiseer je dat elektrisch rijden niet de enige duurzame keuze is qua auto’s, het aanschaffen van een occasion kan dit ook zijn. Ga dan niet voor een oud model, met hoog verbruik en veel uitstoot. Ga voor een relatief nieuw model wat voorzien is van een zuinig motor. Hierbij is eveneens de Opel Mokka een goed idee.

Kortom, in tijden van economische lastige tijden is het kiezen van de juiste auto in ieder opzicht als ZZP’er belangrijk. Het combineren van werk- en privé met je auto kan veel geld schelen. Maar ook een goede indruk maken ten opzichte van klanten is belangrijk. Een Opel Mokka voldoet aan al deze voorwaarden en is optie die zeker het overwegen waard is!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close