Tips

Waarom de Audi A3 een interessant model is uit de compacte middenklasse

Als je als ondernemer op zoek bent naar een geschikte auto uit de compacte middenklasse, komt de Audi A3 zeker in aanmerking. We hebben het hier immers over een premium model. De term “premium model” schept uiteraard hoge verwachtingen maar hieraan wordt door de autofabrikant uit Ingolstadt volledig voldaan. Een goede reden om eens een blik te werpen op dit model en je inzicht te geven waarom de Audi A3 een interessant model voor ondernemers is.

Grote concurrentie in compacte middenklasse

De compacte middenklasse is het autosegment waarin de concurrentie misschien wel het hoogst is. De keuze voor een Audi A3 is dan ook zeker niet vanzelfsprekend. Er zijn veel meer kapers op de kust. Als je als ondernemer de verschillende alternatieven vergelijkt, is de kans echter groot dat de A3 wel als winnaar uit de bus komt. Dit is immers een auto die volledig past in het DNA van Audi. Het merk staat immers bekend als fabrikant van stijlvol vormgegeven luxe auto’s die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn maar ook voorzien van zijn vooruitstrevende technologie. De Audi A3 vormt hier zeker geen uitzondering op.

Wat maakt een Audi A3 zo interessant?

Wat maakt een Audi A3 zo interessant

Er zijn diverse factoren te benoemen die de Audi A3 zo interessant maken. Allereerst de rijeigenschappen van dit model die je gerust kan omschrijven als foutloos. Zelfs op een slecht wegdek biedt de Audi A3 een prima comfort. Kies je ervoor (om op een beter wegdek) het gaspedaal wat dieper in te drukken? Dan komt de Audi A3 echt tot leven. Je ervaart dan niet alleen veel rijplezier maar merkt aan alles dat je in een superieure auto rijdt. Ook met betrekking tot de inrichting van de auto kom je niets tekort. De auto biedt de gewenste luxe en comfort.

Keuzemogelijkheden in Audi A3 modellen

Een Audi A3 kopen (nieuw of gebruikt) is dus goed te onderbouwen. We hebben het hier over een interessant model uit de compacte middenklasse. De keuzemogelijkheden in Audi A3 modellen is echter vrij groot dat juist dit aspect als struikelblok ervaren kan worden. Je kunt kiezen tussen Audi A3 “A” en “S” modellen waarbij de laatste modellen, zoals de letter al aangeeft, wat sportiever zijn uitgevoerd. Je kunt de keuze maken uit automaten en handgeschakelde modellen die tot voor kort “alleen” beschikbaar waren als benzine- en dieselmodellen. Daarnaast kun je tegenwoordig de keuze maken voor een Audi A3 e. Deze Audi A3 met plug-in hybride aandrijving doet op geen enkele manier onder voor de conventionele A3. Als je veel waarde hecht aan duurzaam ondernemen is deze keuze misschien wel heel snel gemaakt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close