MarketingOffline Marketing

Slimme branding met etiketten

Etiketten op rol kun je overal voor gebruiken: als je pakketten op moet sturen en deze dicht wilt plakken. Of gebruik ze om bijvoorbeeld flessen of andere items die je verkoopt met jouw eigen logo te beplakken. Met deze etiketten kan je jouw logo echt overal opplakken. Je hebt veel stickers op een handig meeneembare rol. Een ander voorbeeld van hoe je de etiketten kan gebruiken is bijvoorbeeld in het magazijn, beplak al jouw dozen met je eigen logo. Wil je jouw logo nou écht overal plakken? Dan kan je de etiketten zelfs buiten op bijvoorbeeld verkeersborden plakken. Ze blijven echt overal op plakken. 

De etiketten zijn daarnaast ook handig om als naamkaartjes te gebruiken op een event. De makkelijk beschrijfbare etiketten kun je op je kleding plakken, hier je naam op schrijven en na afloop er weer eenvoudig afhalen. 

Verder kun je de etiketten ook gebruiken om bijvoorbeeld de naam van een product op te schrijven als het al in de doos zit en deze dan op de doos te plakken, zodat iedereen weet wat erin zit. 

Wil je nou hetzelfde op jouw etiketten gedrukt hebben, of allemaal verschillende data? Het kan allemaal. Verder kan je kiezen hoe je jouw etiketten wil laten bedrukken, dus wil je je data recht erop, op z’n kop of van links naar rechts? Ook dit realiseert een Drukbedrijf voor je. Je kan niet alleen de ruimte tussen de etiketten selecteren, maar ook de afwerking. Ga dus voor ronde of vierkante etiketten op rol. 

Soorten 

Wij willen dat jouw etiketten perfect worden en bieden daarom verschillende soorten materiaal en formaat aan. We bieden de volgende soorten materiaal aan: 

  • etiketten op papier: normaal wit papier, makkelijk op te schrijven, beschikbaar in mat en glans. 
  • witte folie: normaal sticker vinyl, deze voelt glad aan en is glanzend. 
  • transparante folie: met een glad oppervlak en met hoogglans. Deze heeft een hoge drukkwaliteit. 
  • zilverfolie: is een folie met zilveren toplaag, bedruk deze bijvoorbeeld in het geel om zo een gouden folie te maken. 

Alle folies kunnen worden afgewerkt met een laminaat. Glans en mat laminaat zijn de standaard varianten, die beschermen je etiketten tegen wisselingen in temperatuur en tegen luchtvochtigheid. Dit houdt in dat je ze bijvoorbeeld ook in de koeling zou kunnen gebruiken. Verder kunnen ze ook goed tegen een stootje omdat ze krasvast zijn ontworpen. Dan is er nog UV laminaat wat ontwikkelt is om lichtbestendig te zijn, dit betekent dat je ze ook eventueel buiten kunt gebruiken. 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close