Kantoor

Kies de kantoorstijl die bij jouw onderneming past!

De eerste indruk van je kantoorpand is belangrijk voor je potentiële klanten en werknemers. De kantoorinrichting en kantoorstijl spelen hierin een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk om een passende stijl te bepalen voor jouw kantoor en dit uit te voeren door de juiste kantoorinrichting aan te schaffen. SKEPP laat je kennis maken met drie belangrijke kantoorstijl en legt uit hoe je deze kunt toepassen in jouw kantoorruimte. Je leest alles over een kantoorstijl kiezen voor jouw onderneming in dit artikel.

Wat is een geschikte  kantoorstijl voor jouw bedrijf?

De drie verschillende kantoorstijlen die in dit artikel uitgelicht zullen worden zijn: modern, industrieel en creatief. Bij het kiezen van een kantoorstijl gaat het er vooral om dat de kantoorstijl aansluit bij wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf. Heb je bijvoorbeeld een zakelijk advocatenkantoor, dan is een strakke neutrale stijl passend, terwijl je bij een architect of modeontwerper waarschijnlijk meer denkt aan een creatieve inrichting.

1) Modern

Met een moderne kantoorstijl kies je vooral voor strakke kantoormeubelen en is zorgen voor voldoende licht een belangrijke voorwaarde bij het inrichten van jouw kantoorruimte. Naast strakke kantoormeubelen vind je in een moderne kantoorstijl ook designmeubelen met een kunstzinnige touch. Verder is er ruimte om te spelen met allerlei kleuren en materialen, en kunnen diverse combinaties gemaakt worden. Een passend meubelstuk is bijvoorbeeld een mooie fauteuil in een opvallende kleur, met daarnaast veel wit en natuurtinten in de ruimte.

2) Industrieel

Industrieel

Bij een industriële kantoorstijl kun je denken aan kantoormeubelen van hout, metaal of beton met een robuuste en daardoor stoere uitstraling. Kleuren die veel voorkomen zijn zwart, wit en grijs, maar ook koper en roestkleurige voorwerpen. In een industriële kantoorinrichting zijn kantoormeubelen, kleuren en materialen vooral geïnspireerd op oude fabriekspanden.

3) Creatief

Een creatieve kantoorinrichting bereik je door gebruik te maken van speciale, niet alledaagse kantoormeubelen en hierbij te gaan voor nieuwe en gewaagde combinaties. Bij een creatieve kantoorstijl gaat het niet om meer en hoeft het niet overdreven te worden, maar zijn gekke eye-catchers juist de basis. Het doel van een creative inrichtingen is zorgen voor een inspirerende plek voor werknemers. Bij goede eye-catchers voor een creatieve kantoorinrichting kun je denken aan een gave zitzak in een opvallende kleur met een bijzonder schilderij aan de muur.

Welke kantoorstijl kies jij voor je bedrijf?

Het is natuurlijk niet nodig om slechts een kantoorstijl te kiezen en alleen kantoormeubelen te kiezen die in deze stijl vallen, ook combineren is gewoon mogelijk! Uiteindelijk gaat het er vooral om dat je kantoormeubelen kiest die elkaar mooi aanvullen en dat de kantoorinrichting past bij wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf. Wil je weten hoe jij je kantoorruimte het best kunt inrichten? Neem contact op met SKEPP, zij helpen je graag om een passende kantoorinrichting te realiseren voor jouw onderneming.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close