BranchesMarketingOnlineOnline Marketing

Een succesvolle website met Youvia

Als ondernemer wil je natuurlijk opvallen met je bedrijf en zoveel mogelijk klanten trekken. Een optimale en toegankelijke website is dan ook een pré. Voorheen werden websites meer als luxe gezien, maar tegenwoordig zijn websites essentieel geworden. Youvia helpt jou als ondernemer om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te optimaliseren. Met een abonnement op Youvia word je geholpen om een betaalbare, professionele en veilige website neer te zetten. De doelgroep die ze hanteren is midden- en kleinbedrijf.

Wat is Youvia?

Youvia, voorheen bekend als DTG, is een van de grootste websitebouwers van Nederland. De afgelopen jaren is het hebben van een goede website steeds essentiëler geworden. Sterker nog, tijdens de pandemie is gebleken dat – naast dat het belangrijk is – het zelfs nodig is om te overleven als bedrijf. Youvia zorgt ervoor dat jouw bedrijf overal goed vindbaar is. Ze helpen bij het bouwen van een goede website, met als waarden: betaalbare, professionele en veilige websitediensten. Je wordt direct goed gevonden in de top 30 online bedrijfsgidsen. Op deze manier wordt de online zichtbaarheid extra versterkt. Ze geven advies hoe je je website zo goed mogelijk neer kunt zetten. Waar voldoet een goede website aan volgens hen? Gebruiksvriendelijkheid, inhoud met kwaliteit, een website die veilig en snel is, een website die voldoet aan AVG en die mobielvriendelijk is.

Wat zijn de voordelen van Youvia?

Naast dat Youvia de vindbaarheid van je website optimaliseert, zijn er nog een hoop andere voordelen die zij bieden:

Leesbaarheid: de webdesigners zorgen ervoor dat jouw website op elk apparaat (mobiel, tablet en computer) bruikbaar en leesbaar is.

Ervaren experts: met een abonnement op Youvia word je geadviseerd door ervaren experts die veel ervaring hebben met het bouwen van websites. De digitale coaches hebben al meer dan 3000 ondernemers geholpen met het bouwen van hun professionele websites.

Snelle en veilige hosting: veilige en snelle hosting bevorderen de zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Rapportages waar je altijd en overal toegang op hebt: je hebt gratis toegang tot een dashboard, waarin je alle relevante trends en statistieken kunt inzien. Hierin kun je zien of jouw website goed werkt, óf dat je misschien extra marketing ondersteuning nodig hebt. Hierbij kun je denken aan SEO of SEA. Daarnaast ontvang je elke maand de rapporten in je e-mail inbox.

Youvia kosten

De kosten voor een abonnement op Youvia hangen af van het aantal websites die je door hen wil laten optimaliseren. De kosten starten vanaf €29 per maand en dit is exclusief de eenmalige ontwerpkosten van €240. Voor meer informatie over de kosten kun je op de website vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.

Youvia opzeggen

Heb je genoeg kennis opgedaan op het gebied van SEO of heb je misschien wel mensen in dienst die hier genoeg over weten? Dan kan een abonnement op Youvia als overbodig worden ervaren. Youvia opzeggen kun je gemakkelijk doen via de website van Xpendy.

Opzeggen via Xpendy

Xpendy is een opzegservice die consumenten helpt bij het opzeggen van abonnementen. Tegenwoordig kan het opzeggen van bepaalde abonnementen als erg lastig worden ervaren, door bijvoorbeeld lange wachttijden. Je hebt toch geen zin in al dat gedoe, als je een hoop andere nuttige dingen te doen hebt? Zeg je abonnement op via Xpendy en je bent gegarandeerd van een succesvolle opzegging. Hoe gaat Xpendy te werk? Op de website van Xpendy selecteer je het abonnement waar je je voor wilt afmelden, je vult je NAW-gegevens in en op basis van deze gegevens stelt Xpendy een opzegbrief op die aangetekend wordt verzonden naar het desbetreffende bedrijf. Op deze manier heb jij geen omkijken meer te hebben naar je opzegging.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close