Lifestyle

Een goede eerste indruk? Ga voor de Audi A1

Het belang van een eerste indruk is belangrijk, zeer belangrijk zelfs. Mensen hebben vaak al snel een eerste indruk van iemand, er zijn onderzoekjes waaruit blijkt dat hier echt maar een paar seconden voor nodig zijn. Als ondernemer wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten bij je klanten. Maar wat is een goede indruk? Wij geven alvast één tip; Een Audi A1 is een goed idee!

Waarom een Audi A1 als ondernemer?

Een Audi A1 vinden wij in deze tijd de perfecte auto voor de moderne ondernemer. Wij zeggen hier met klem ‘in deze tijd’ omdat het in de tijden van economische welvaart -denk aan de jaren ’90- niet op kon qua uiterlijk vertoon. Huizen werden alsmaar groter en auto’s werden steeds uitbundiger. Van dikke Mercedessen tot zelfs Porsches. Je hoefde geen grote ondernemer meer te zijn om je deze decadentie toch te kunnen veroorloven.

Tegenwoordig is dit anders. In tijden van meer bewustwording, duurzaamheid én economisch onzekere tijden loont het vaak om bescheiden te doen. Zeker als ondernemer richting je klanten. Daarom is bewust je auto kiezen een goed idee. Een Audi A1 voldoet naar onze taxatie aan alle voorwaarden om de juiste uitstraling als ondernemer te hebben.

Doe duurzaam

Je hoeft niet per se een elektrische auto te kopen om duurzaam te zijn qua vervoer. Als ondernemer kan een elektrische auto op dit moment niet een handige keuze zijn doordat je vele kilometers moet afleggen en geen laadpaal in de buurt hebt bij je bedrijfspand of huis.

Een goede andere duurzame optie is dan een zuinige auto die je occasion koopt. Omdat de Audi A1 een populaire auto is, zijn er vele mooie occasions op de markt. Dus je kan gewoon voor je favoriete kleur of uitvoering gaan, het aanbod is veelvuldig!

Lease of koop?

Veel ondernemers besluiten een auto te leasen, iets wat de afgelopen jaren enorm in opkomst was. Dit zorgde er ook voor dat veel ondernemers opeens in hele grote auto’s konden rijden. Nu de economie toch een andere wending neemt en de gunstige voorwaarden op belastingtechnisch gebied hieromtrent ook nog eens veranderen, kan het een verstandige keuze zijn om niet meer te leasen maar juist te kopen.

Met kopen weet je wat je hebt en met een bekend model en merk als de Audi A1 weet je dat hij altijd snel en goed gerepareerd zal worden. De onderdelen zijn immers ruim verkrijgbaar.

Kortom, houd bij het kiezen van een auto niet alleen rekening met je eigen voorkeuren en wensen maar denk ook aan de indruk die je er mee maakt bij je klanten. Een Audi A1 is daarmee een perfecte keuze, de voordelen van een top-auto met de uitstraling van een zakelijke professional zonder poespas!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close