Financieel

Dit is hoe jij online geld kan verdienen naast je huidige baan!

Het internet is zodanig ontwikkeld dat het mogelijk is om op verschillende manieren geld te verdienen via het internet. Vaak is het geld verdienen via internet niet zo lastig en kan het een leuk zakcentje zijn naast je huidige inkomen. In dit blogartikel worden verschillende mogelijkheden belicht waar jij online geld mee kan verdienen.

Dropshipping

Met dropshipping heb jij een webwinkel zonder voorraad. Dit klinkt gek, maar het kan echt. Zodra jij een product hebt verkocht stuurt de producent, leverancier of groothandel de producten rechtstreeks naar het adres van jouw klant. Je hebt dus een webshop, maar je regelt de logistiek niet en je hebt ook geen eigen voorraad. Dit is handig, omdat je op deze wijze geen restpartijen. Beginnende dropshippers beginnen vaak met het dropshippen via AliExpress. De leverancier verstuurd de producten direct naar de klant toe. De producten op AliExpress zijn erg goedkoop en de verzending van de producten is kost ook niet zo veel. Het aanbod is ook enorm en bijna elk product is wel te vinden op AliExpress. Een nadeel is de levertijd die erbij komt kijken. Een verzending vanuit China duurt vaak meerdere weken.

Invullen van enquêtes

Via online enquête platformen kan jij gemakkelijk online geld verdienen. Door enquêtes in te vullen ontvang jij punten of een saldo. Het bedrag dat je verdiend met het invullen van enquêtes is niet heel hoog, maar de inspanning is laag.

Online cursussen

Excelleer jij in een bepaald vakgebied? Geef dan online cursussen. Online cursus is een van te voren bedacht leertraject waarin klanten didactisch opgezette lessen volgen om bij een gewenst resultaat te komen. Je kan online een webinar geven, waarbij je online aan je publiek vertelt over de inhoud van de cursus.  Een andere optie is het verkopen van vooraf opgenomen video’s. Deze video’s stuur jij naar je klanten, zodat zij deze op elk moment van de dag kunnen bekijken. De laatste optie is het verkopen van kennis in de vorm van tekst. Voor een bepaalde prijs verkoop jij een bestand waar de kennis in staat.

Crypto

Anycoin 2

Crypto is een digitale munteenheid die gebruikt kan worden als betaalmiddel. Crypto is niet in een fysieke vorm te vinden, alleen op het internet. Je kan geld verdienen met crypto door het kopen en verkopen van een munt. De bekendste crypto eenheid is de bitcoin. Andere bekende munten zijn ethereum of cardano. Voor het kopen en verkopen van cryptocurrency raden wij aan om te kijken op de website van Anycoindirect. Koop en verkoop crypto eenvoudig, snel en veilig. Check of bitcoin en ethereum prijzen dalen of stijgen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close