NetwerkenOndernemen

7 relatiegeschenken waar jij nog niet aan hebt gedacht

Een relatiegeschenk geef je uit waardering voor de klandizie. Maar uiteraard wil je ook graag dat de klant het cadeautje gebruikt en ook leuk vindt. Dat hij of zij daarbij ook jouw logo of bedrijfsnaam regelmatig voorbij ziet komen is ook niet erg. Relatiegeschenken van De Matrijs zijn er in alle soorten, maten en prijzen. Het bedrukken gebeurt professioneel en geheel volgens jouw wensen. Hieronder staat een lijstje met leuke opties.

1. Een aerodynamische stormplu

Een van de meest besproken onderwerpen is in de afgelopen tijd beslist het grote aantal stormen dat over ons land is gekomen. Een stormplu blijft ook in extreme weersomstandigheden in vorm, dat is onderzocht in windtunnels. Daarbij is het materiaalgebruik beperkt tot het minimale en wordt deze paraplu geprezen om duurzaamheid.

2. Waterflesjes (milieuvriendelijk)

Wie heeft er tegenwoordig nu geen waterfles bij zich? Geef jouw klant dan een duurzaam flesje dat ook echt gebruikt zal worden door hem/haar en het gezin. De betere flesjes zijn gegarandeerd BPA- vrij, duurzaam en vele malen herbruikbaar. Door gebruik te maken van een praktische schroefdop is lekken niet aan de orde. Een mooi logo met bedrijfsnaam geeft het flesje extra cachet.

3. Kleurpotloden (ongelakt)

Kleuren is weer helemaal in en voor iedere leeftijdsgroep geschikt. Kies dan voor een setje in een hoesje van kringlooppapier met jouw bedrijfsgegevens erop. De potloden zijn zelf ongelakt. Een leuk weggevertje voor iedereen die op jouw bedrijf langskomt.

4. Badge voor eenmalig gebruik

Handig als je voor bezoekers al een badge met omhangkoord gereed hebt liggen. Inleveren hoeft niet en dan hebben ze meteen een grappige herinnering aan hun bezoek. Bedrukken is eenvoudig en handgeschreven labels maken altijd een goede indruk.

5. Katoenen draagtas

De plastic draagtas is helemaal uit en als je klant iets mee wilt geven, zorg jij natuurlijk voor een leuke katoenen draagtas. Meerdere kleuren zijn een goed idee omdat klanten nu eenmaal graag iets te kiezen hebben, zeker als het gratis is. Bedrukken kan op één of beide zijden. Dit soort relatiegeschenken wordt in het algemeen vaak gebruikt, dus mag de opdruk ook best goed leesbaar zijn.

6. Een mok

Als jouw mok op het bureau van je klant terecht komt, zit je wel goed want dat momentje van rust met een lekkere bak koffie of thee is beslist niet een slecht moment om als bedrijf weer in ‘beeld’ te komen. Kies voor een professionele opdruk die ook in de vaatwasser ongeschonden blijft. Wist je dat 350 ml inhoud de voorkeur heeft bij zowel koffie- als theedrinkers?

7. IJskrabber

Bijna zou je vergeten dat we ook nog winters hebben. Het is uiteraard een prachtig moment om te scoren als jouw ijskrabber paraat ligt in de auto als het een keer nodig is. Kies dan voor een exemplaar dat comfortabel in de hand ligt door zacht EVA materiaal. Niemand houdt echt van het krabben van autoruiten, maar de klus moet nu eenmaal gedaan worden. Jouw opdruk staat op het voorste gedeelte verwerkt. Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Kijk voor meer suggesties eens naar de relatiegeschenken bij Matrijs.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close