Tech & Innovatie

6 gadgets die het leven leuker maken

Gadgets maken het leven een stuk gemakkelijker en leuker. Tenminste, wanneer je weet wat de leuke gadgets zijn die je echt moet hebben. Er komen natuurlijk voortdurend nieuwe uitvindingen bij. Soms gaat het zo snel dat je het zelf allemaal niet meer bij kunt houden. Daarom is het goed om eens te kijken naar 6 leuke opties die jouw leven als ondernemer een flink stuk aantrekkelijker gaan maken. Alle reden om dit eens rustig door te nemen en te bekijken op welke manier dit voor jou het leven leuker kan maken.

1 Smartsleep

Slaapgadgets zijn natuurlijk al heel lang in allerlei vormen op de markt. De kans is dus groot dat je je slaap al op flink wat manieren hebt kunnen verbeteren. Dat neemt niet weg dat het nog altijd wel wat beter kan. Alleen al door de nieuwste gadgets te gebruiken. De Smartsleep van Philips is daar een goed voorbeeld van. Slapen is immers van groot belang om fris en scherp te zijn en zo dus het meest uit iedere dag te halen. Het gaat er bij deze gadget vooral om dat de kwaliteit van je slaap, wanneer je eenmaal slaapt, een flink stuk te verbeteren.

2 AR-brillen

Met augmented reality wordt informatie toegevoegd aan het werkelijke zicht. Augmented Reality wordt tegenwoordig vooral nog in games gebruikt, maar nu AR-brillen steeds beter worden is het aantrekkelijk om eens naar deze nieuwste generatie AR-brillen te kijken. Het zal je verbazen hoeveel je hier al mee kan doen. Vooral de brillen die gekoppeld zijn aan assistenten van bijvoorbeeld Google of Amazon zijn heel aantrekkelijk om te gebruiken. Er gaat letterlijk een hele nieuwe wereld voor je open wanneer je deze brillen gaat gebruiken.

3 Modulaire tv

Is een televisie een gadget? Zo zou je het wel kunnen zien. Zeker wanneer je ermee kunt spelen en dingen aan kunt aanpassen om het fijner voor jezelf te maken. In dat opzicht is de modulaire tv één van de gadgets van dit moment waar je aandacht naar uit zou moeten gaan. Alleen al omdat je de televisie zo groot of zo klein kan maken als je zelf wilt. Stel je toch eens voor, de hele muur van kant tot kant en van onder tot boven behangen met televisieschermen om jouw favoriete film te kunnen kijken. Dat is het ideaalbeeld.

4 Vlogcamera

Natuurlijk is er al langere tijd van alles mogelijk met camera’s die specifiek voor het vloggen zijn ontwikkeld. Het is nu echter zo dat je gewoon een vlogcamera in je broekzak kunt steken. Wanneer je je leven opneemt als een verhaal, is dit ook wel zo gemakkelijk. Daarnaast is het natuurlijk ook aantrekkelijk voor ondernemers om snel iets te kunnen maken op het moment dat zich een kans voordoet. Alleen al om die reden moet je de camera in je zak hebben om er direct mee aan de slag te kunnen. Dat is nu dus ook gewoon mogelijk.

5 Koffiemachine2.0

Het is de tijd van de smartapparaten en het punt waarop je dit misschien wel het meest gaat opleveren, is je dagelijkse kop koffie. Je zal versteld staan hoeveel beter je kop koffie nog kan zijn wanneer je deze zet met behulp van een smart koffiezetapparaat. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de grofheid van de boon als deze gemalen wordt. Dit kan zoveel verschil maken wanneer je het uiteindelijke kopje aan je lippen zet. Alle reden om dus voortaan het koffiezetten in handen te geven van de machine die daar meer verstand van heeft dan dat jij zelf hebt.

6 Moviphone

Je kan al van alles met je smartphone, dus waarom zat er eigenlijk nog geen projector ingebouwd? Dat dachten de fabrikanten van diverse smartphones ook, dus dat probleem is nu ook opgelost. Voortaan is het mogelijk om allerlei zaken op groot scherm te projecteren door simpelweg je telefoon ervoor te gebruiken. Dat maakt het allemaal natuurlijk ook wel zo gemakkelijk. Je hebt dan immers altijd alles bij de hand om een goede presentatie te kunnen geven. Alle reden om er direct één in huis te halen als ondernemer. Of gewoon voor jezelf omdat je zo makkelijk films kan kijken.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close