BeurzenBusinessEvenementen

5 beurzen die je eigenlijk moet kennen

Een vakbeurs is voor veel ondernemers een belangrijk moment. Daar kun je jezelf immers tonen aan potentiële klanten. Bovendien kun je daar ook nieuwe contacten opdoen om je netwerk uit te breiden. Vanzelfsprekend is het dan wel belangrijk om op de juiste plek aanwezig te zijn. Wanneer je vijf of tien jaar achtereen naar dezelfde beurs bent geweest, dan ken je alle gezichten op een gegeven moment wel. Het is dan dus ook goed om eens verder te kijken. Bijvoorbeeld op beurzen waar je nog niet eerder bent geweest. De volgende vijf opties zijn als (online) ondernemer zeker het overwegen waard.

1 Webwinkel vakdagen

Online ondernemen is natuurlijk niet meer tegen te houden. Dat betekent dus dat op termijn vrijwel ieder bedrijf online zaken zal doen. Het is dan ook belangrijk om je er alvast goed in te verdiepen, voor zover je dat niet al deed. Een goede manier om je wegwijs te maken in deze wereld is door naar de Webwinkel vakdagen te gaan. Deze beurs in Utrecht is al behoorlijk groot, maar zal de komende jaren alleen maar verder groeien. Er zijn immers meer en meer belanghebbenden als het om een webwinkel gaat. Alle reden om er dus bij te willen zijn en je netwerk hier verder uit te breiden.

2 Digital marketing live!

In het verlengde van de Webwinkel vakdagen is het ook interessant om naar Digital marketing live! te trekken. Naast je producten online verkopen, moet je natuurlijk ook jezelf online verkopen. Het is dus wel zo fijn als je alles weet van wat er op dit moment in de digitale marketing speelt. Daar kun je dan ook direct de mensen vinden die jou hiermee verder kunnen helpen. Dat je ook nog eens aan allerlei workshops en discussies kunt deelnemen maakt het natuurlijk ook alleen maar aantrekkelijker. Zo maak je het voor jezelf direct een flink stuk gemakkelijker om verder te komen.

3 Business dagen West-Brabant

Als er één beurs in het teken staat van netwerken, dan is het wel de Business dagen West-Brabant. Dit is een goede manier om veel B2B contacten op te doen. Daarmee kun je dan dus ook snel heel veel groei voor elkaar krijgen. Tenminste, wanneer je handig van de mogelijkheden die geboden worden gebruikmaakt. Alle reden om hier dus één, maar het liefst meerdere, dagen bij te willen zijn. Alle reden om dus te zorgen dat je rond deze tijd de ruimte hebt om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die geboden worden tijdens deze beurs.

4 People’s Business

Vroeg in het jaar een sterke start maken kan altijd goed zijn voor ondernemers. Daar kan een bezoek aan People’s Business een belangrijke rol in spelen. Juist ook omdat iedereen die hier rondloopt met dezelfde frisse blik ernaar kijkt. Daardoor is het een stuk gemakkelijker om contacten te leggen en je netwerk uit te breiden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je er ook gewoon heel veel leuke dingen kunt leren waardoor het ondernemen alleen maar leuker wordt. Dat is op zichzelf natuurlijk ook al een goede reden om naar een beurs te willen gaan als ondernemer. Op deze plek kun je veel ontdekken.

5 Contacta

Volgens velen is dit de beste B2B beurs van het land. Dat betekent dus dat je hier gewoon bij moet zijn. De beurs is in Zeeland te vinden en richt zich vooral ook op Zeeland, Noord-Brabant en Vlaanderen. Dat neemt niet weg dat elke ondernemer veel kan leren en veel nieuwe mensen kan leren kennen door hier aanwezig te zijn. Dat is natuurlijk op zichzelf al reden voldoende om vooraan te willen staan en alles uit de dag te willen halen. Het voordeel van Contacta is ook dat de beurs altijd pas tegen het einde van het jaar plaatsvindt. Een geschikt moment om even wat frisse indrukken op te doen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close