NetwerkenOndernemenTips

4 leuke relatiegeschenken voor de zomer

Een relatiegeschenk altijd maar aan het einde van het jaar geven? Nee hoor! Juist tijdens de lekker zomerse maanden zijn er genoeg mooie momenten om je zakenrelaties te voorzien van een fijn bedankje voor de samenwerking. Niet alleen zorg je er zo voor dat jouw relatiegeschenk niet tussen de tientallen andere kerstgeschenken bedolven raakt, maar je geeft jezelf ook nog eens ontzettend veel keuze en mogelijkheden. De zomerse periode geeft je namelijk genoeg leuks om op in te spelen.

Heb je even wat inspiratie nodig? Wij hebben een aantal leuke relatiegeschenken voor de zomer voor je verzameld.

1. Bedrukte zonnebrillen

Iedereen kent het wel: het zonnetje schijnt, je wilt je zonnebril erbij pakken en komt erachter dat je deze kwijt of vergeten bent. Ontzettend vervelend, maar niet te voorkomen. Gelukkig maakt dit de zonnebril een geweldig leuk relatiegeschenk. Functioneel, lekker zomers en daarnaast de ideale manier om je onderneming wat extra onder de aandacht te brengen. Laat je zonnebrillen bedrukken met naam en logo van je onderneming, of voorzie ze van een leuke boodschap om het relatiegeschenk nog wat persoonlijker te maken. Heerlijk zomers, praktisch en hartstikke leuk!

2. Gepersonaliseerd strandlaken

In de zomer staat de zon natuurlijk centraal. En wanneer het zonnetje lekker schijnt, vertrekken we vaak massaal naar strand of zwembad. Is er een betere manier om je zakenrelatie te bedanken voor de samenwerking dan met een gepersonaliseerde strand- of badhanddoek? Niet alleen is dit cadeau erg handig en makkelijk, het geeft je ook nog eens de mogelijkheid om het zo persoonlijk te maken als je zelf wilt, en is daarnaast perfect bij een specifiek budget te passen. Heb je een groter budget, dan kies je bijvoorbeeld voor een duurder materiaal en grotere opdruk, en met een kleiner budget heb je net zoveel mogelijkheden!

3. Een BBQ-pakket

Relatiegeschenk zomer

Dit jaar geen zin in een kerstpakket? Geef dan een lekker zomers BBQ-pakket cadeau. Een ideaal geschenk voor de wat jongere doelgroep zakenrelaties, en daarnaast hartstikke goed passend bij het seizoen. Is een BBQ-pakket net iets te specifiek? Kijk dan eens naar mogelijkheden zoals een bierpakket (voor een lekker zomerse bierproeverij) of een leuk tapas pakket waar de late zomeravonden van genoten kan worden.

4. Technologische gadgets

Het maakt niet uit welk seizoen het is: een technologisch gadget is altijd fijn om te geven en om te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een handige powerbank, een loading station of een usb-stick. Allemaal handige, kleine geschenken die daarnaast vaak ook nog eens te voorzien zijn van persoonlijke opdruk. Heb je meteen dat stukje promotie weer meegenomen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close